Skip to main content

Awards

De “Made in Keyport” onderscheiding is een erkenning voor ondernemers of instellingen die het verschil maken in onze regio. De ontvanger zet zichzelf en Keyport op de kaart door een bijzondere prestatie binnen de focuswaarden innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarkt optimalisatie. Hiermee vervult deze partij een voorbeeldfunctie en levert deze een positieve bijdrage aan de economische structuurversterking van de Keyport regio.

Admesy

Innovatief en snelgroeiend bedrijf op het gebied van kleur- en lichtmetingen.

Schmitz Foam Products

Wereldmarktleider op het gebied van shock pads.

Stiphout Plastics

Stiphout Plastics werkt gebruikte kunststoffen op tot nieuwe grondstof.

Moonen Packaging

Bio-based produceren en circulair denken bieden volop kansen voor bedrijven in de regio.

Dimass

Wij zijn de "key-speler" in de Pan Europese markt en willen dat ook blijven.

Euramax

Coilcoated aluminium dak- en geveltoepassingen voor grote bouwprojecten.

De Budelse

Innovatief grafisch bedrijf voor high volumes, short runs, ict en packaging.

BlueTea

BlueTea maakt o.a interactieve trainingstools waarin je werkinstructies in een 3D wereld kunt simuleren en aanleren. BlueTea is ontstaan in 2008 uit een samenwerking tussen Stepco en een Australische bedrijf Catalyst Interactive.

Linssen Yachts

Linssen Yachts bouwt stalen motorjachten van 9-18 meter op 3 productielijnen. Met hoge kwaliteit gewaarborgd en een integrale technische kwaliteit is Linssen Yachts marktleider.

SIF Group

Sif Group is leidend in offshore funderingen voor windturbines en olie- en gasplatformen. Ze hebben o.a als doel: het verlagen van de kostprijs van energie.

Trespa International BV

Trespa is toonaangevend op het gebied van architectonische plaatmaterialen. Internationaal erkend voor o.a. decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

Vekoma Rides

Vekoma is een van de meest toonaangevende en innoverende achtbaanfabrikanten ter wereld. Onze focus ligt op ontwikkeling, productie en installatie van achtbanen en speciale attracties voor thema- en attractieparken.

Kabisa

Kabisa is in 2006 opgericht, is landelijk actief en heeft vestigingen in Weert, Amsterdam en een dependance in Eindhoven. Ze bouwen software op maat en zijn gespecialiseerd in bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel.

Puts Elektro

Puts elektro is ontstaan in 1998 in een garage te Maasbracht. Nu bekend als gerenomeerd Electro bedrijf in de regio. Puts heeft zich steeds meer op de zakelijke markt gespecialiseerd.