"Wij maken virtuele simulaties die mensen uitdagen om zich op een éénduidige, efficiënte en plezierige manier te ontwikkelen."

Blue Tea

BlueTea is ontstaan in 2008 uit een samenwerking tussen Stepco en een Australische bedrijf Catalyst Interactive. Als innovatieve start-up is BlueTea in 2014 verzelfstandigd.

Mede-eigenaar Ton Bongers: ‘Wij maken virtuele simulaties die mensen uitdagen om zich – op een éénduidige, efficiënte en plezierige manier – te ontwikkelen in een altijd toegankelijke en veilige omgeving. Een virtuele simulatie is een interactieve trainingstool waarin je werkinstructies in een 3D wereld kunt simuleren en aanleren. Zo kom je dicht bij de echte praktijksituatie en begrijp je de theorie beter.’

Belangrijkste uitdaging

Virtual Reality is één van de technologie trends voor 2017. Toch is de markt voor virtuele simulaties in een B2B markt nog relatief nieuw. Wij steken daarom veel tijd in het enthousiasmeren van de markt. Met presentaties en workshops laten we bedrijven kennismaken met de effectiviteit van virtuele simulaties voor training en opleiding. En dat gaat in de toekomst nog tot toonaangevende (inter)nationale projecten leiden.

In de Keyport regio

Blue Tea is een innovatief bedrijf met roots in de Keyport regio. Bongers: ‘Hier horen we thuis. Ook voor medewerkers is dit een prima omgeving. Naast het aantrekkelijkste retailgebied hebben we het een na grootste watersportgebied en één na grootste natuurgebied van Nederland. Een rijke oase binnen de ELA-Triangle waarin we technologisch hoogwaardige uitdagingen voor (toekomstige) medewerkers en studenten bieden. De 10 mensen die bij ons werken, wonen allemaal in de regio.

Ik denk dat als ondernemers uit de Keyport regio elkaar nóg meer gaan versterken en gebruik maken van elkaars producten en diensten, we ook nog kunnen uitgroeien tot een belangrijke regio op het gebied van innovatie en bedrijvigheid. Aan de Keyport organisatie de uitdaging om de bereikbaarheid van de regio te stimuleren en erover te communiceren. Zodat Keyport de term “begroening” kan introduceren!

Contact

BlueTea


Aziëstraat 15
6014 DA Ittervoort
T: 0475 567 562
E: info@bluetea.nl
I. www.bluetea.nl


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor:

Renske Cox

Jouw business developer voor: