"We willen niet alleen maar bijblijven, we willen ook innoveren en voorop lopen."

De Budelse

De Budelse

De Budelse is zoals de naam al zegt ontstaan in Budel (nu gemeente Cranendonck) en wel in 1950. Het was de eerste tientallen jaren een plaatselijke drukkerij waar van alles werd gedrukt, van familie drukwerk tot de plaatselijke krant. Uiteindelijk heeft De Budelse zicht ontwikkeld tot een gespecialiseerd grafisch bedrijf met als afzetgebied Nederland, België en Nordrhein-Westfalen.

Speerpunten

Drie speerpunten spelen bij De Budelse een belangrijke rol.

  • High volumes, short runs.
  • Een tweede speerpunt is het bieden van ICT-services.
  • De derde pijler van het bedrijf is de kartonnage, ofwel packaging.

De Budelse doet veel op het gebied van Heathcare. Je moet dan denken aan medicijndoosjes en bijsluiters maar ook aan handleidingen voor medische apparatuur. Daarnaast zijn we heel goed in drukwerk waarbij de merkbeleving belangrijk is.

Belangrijkste uitdaging

De belangrijkste uitdaging ligt in het blijven innoveren en focus aanbrengen. Je moet natuurlijk bijblijven op het gebied van wet en regelgeving om te mogen werken voor bijvoorbeeld de medisch/farmaceutische branche. Maar we willen niet alleen maar bijblijven we willen ook innoveren en voorop lopen. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld volop aan het onderzoeken hoe we geprinte elektronica kunnen toepassen in ons drukwerk.

Bij De Budelse werken vijfenvijftig personen. Nieuw personen vinden we vaak via via of door advertenties in de plaatselijke media. Binden doen we door onze mensen gevarieerd werk te bieden en hen over alles te informeren. Er is veel overleg en inspraak en de medewerkers zijn daardoor in staat om kansen en mogelijkheden tijdig te zien en eropin te haken.

In de Keyport regio

We werken enkel met regionale mensen en zoveel mogelijk met regionale leveranciers. Dat laatste lukt niet altijd maar we gaan het niet verder zoeken dan strikt noodzakelijk. En vaak blijkt dat er heel veel dichtbij te halen valt!

Contact

De Budelse


Meemortel 30
6021 AE Budel
T: 0495 49 80 00
E: info@budelse.nl
I. www.debudelse.nl


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw adviseur voor: