"De centrale ligging van de Keyport regio is een belangrijke factor geweest voor onze vestiging in Weert."

Kabisa

Kabisa

Kabisa is in 2006 opgericht, is landelijk actief en heeft vestigingen in Weert, Amsterdam en een dependance in Eindhoven. Ze bouwen software op maat en zijn gespecialiseerd in bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel. Kabisa werkt voor opdrachtgevers zoals Philips, ASML en Fatboy. Het bedrijf staat bekend om haar expertise in talentontwikkeling en excellent werkgeverschap. Zij ontvingen meermaals het keurmerk talentontwikkeling en mochten zich in 2016 de aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg noemen.

Ondernemers Ralph Deguelle en Harm De Laat lichten toe: ‘Uitgangspunt van onze bedrijfscultuur en de basis voor talentontwikkeling is de uitspraak “Het mooiste compliment dat je elkaar kunt geven is aandacht.” Wie ben jij, wat drijft jou en hoe kunnen we jouw levensdoelen en onze bedrijfsdoelen op elkaar afstemmen. Elkaar écht proberen te kennen en begrijpen is de basis van ons succes. Dat bereik je niet met jaarlijkse functioneringsgesprekken maar met structurele aandacht en diepgaande ontwikkelgesprekken. Hoe meer persoonlijke en bedrijfsdoelen elkaar raken hoe gelukkiger de medewerker én het bedrijf worden.’

De belangrijkste uitdaging

Als we het aanwezige talent voor de regio willen behouden dan moeten we meer doen aan de profilering van gevestigde bedrijven en de carrièrekansen die hier zijn. Ook voor het bedrijfsleven zelf. Nu worden producten of diensten soms van ver gehaald, terwijl ‘de buurman’ ze ook in huis heeft.

In de Keyportregio

De centrale ligging aan de A2 vlak bij de grens van Limburg en Brabant, en het makkelijk parkeren waren belangrijke factoren om ons bedrijf aan de Marconilaan in Weert te vestigen. Met de locaties in Eindhoven en Amsterdam kunnen we onze landelijke ambities nog beter waarmaken. Als verbeterpunt voor het vestigingsklimaat noemen ze de “geluksbeleving” van de medewerker. Neem bijvoorbeeld Strijp S in Eindhoven. Dat is een inspirerende werkomgeving met mogelijkheden voor ontmoeting, samenwerking, horeca en ontspanning. Ook de samenwerking op het industrieterrein zelf kan beter. Overkoepelende vraagstukken over transport, energiebeleid en beveiliging zou je bijvoorbeeld best samen kunnen oppakken.

Contact

Kabisa


Marconilaan 8
6003 DD Weert
T: 0495 430 798
E: weert@kabisa.nl
I. www.kabisa.nl


Handige links

Contact

Kabisa Weert (HQ)


Marconilaan 8
6003 DD Weert
T. 0495-430 798
E. weert@kabisa.nl
I. www.kabisa.nl


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw adviseur voor: