"Wij zoeken actief naar bedrijven in de Keyport regio waarmee we ons dienstenaanbod kunnen versterken! Samenwerken loont!"

Puts Elektro

Puts Elektro

Puts elektro is ontstaan in 1998 in een garage te Maasbracht. Na het behalen van mijn HTS diploma heb ik 6 jaar met veel plezier gewerkt bij Linssen Yachts te Maasbracht. Ik kom uit een ondernemende familie, en ook ik wist dat ik ooit voor mijzelf zou beginnen. Wij deden in het verleden alles op het gebied van elektro.

Speerpunten

De laatste jaren hebben wij ons meer gespecialiseerd op de zakelijke markt. Wij zijn goed in de grotere projecten zoals: bedrijfshallen, kantoren, utiliteit, scholen, zorg en dergelijke daarnaast hebben wij veel zakelijke klanten in de Limburg waar wij “huis installateur zijn”.

Op dit moment zijn 14 FTE bij ons werkzaam. De afgelopen 2 jaar hebben wij het zeer druk gehad, met gemiddeld 5 inleners gedurende deze periode. De toekomst ziet er ook rooskleurig uit, wij merken goed dat de markt aan, aan het trekken is. Onze klanten zitten allemaal in een positieve flow en dat merken wij ook.

Uitdaging

De belangrijkste uitdaging de komende vijf jaar is om het bedrijf nog beter te optimaliseren. Op het gebied van logistiek is nog meer rendement te behalen. Verder is een doelstelling om met meer bedrijven samen te werken. Ieder bedrijf heeft zijn specialiteit, en de kunst is om deze bedrijven te zoeken die ons dienstenaanbod versterken en daarmee in de toekomst goed mee samen te werken. Niet alleen gezien onze ligging zijn we een echt Keyport bedrijf maar ook gezien het feit dat wij veel samenwerken en de samenwerking zoeken met bedrijven in de regio bevestigd dit.

Contact

Puts Elektro


Nobelweg 40
6101 XB Echt
T: 0475 46 84 08
E: info@puts-elektro.com
I. www.puts-elektro.com


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw adviseur voor: