Skip to main content

Dé ondernemende regio

De Keyportregio (Midden-Limburg en Cranendonck) heeft een hoog aantal ondernemers per hoofd van de bevolking. Opvallend veel  slimme, slagvaardige MKB bedrijven, dé motor van onze economie. Hier wonen en werken ondernemers die van aanpakken, doorpakken en samenwerken houden. Zij staan aan de basis van onze gezonde, bloeiende regionale economie en dragen bij aan de ontwikkeling van up to date, innovatief onderwijs. De centrale ligging, de prettige woonomgeving en de betrokken werkmentaliteit maken het vestigingsklimaat compleet.

Keyport helpt jou verder

Maak kennis met
Keyport ondernemers

Keyport bestaat uit opvallend veel MKB bedrijven, dé motor van onze economie. En die groeit. Dat maakt Keyport tot dé ondernemende regio. Geen loze kreet, maar een heuse groeimotor. Dat zie je terug in de mooie bedrijven die hier gevestigd zijn; veel frontrunners, wereldspelers en topwerkgevers. Met klanten als Philips, ASML, Disney en Google.

Ontdek Keyport
dé ondernemende regio

Naast de prachtige bedrijven en de vele toeristische parels, hebben we prima onderwijs, meer dan genoeg leuke banen én volop carrièrekansen. Bovendien kun je hier fijn wonen, lekker shoppen en heerlijk recreëren. Hoogste tijd dat iedereen dat weet. Welkom in de Keyport regio!

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor:

Keyport in cijfers

Aantal bedrijfs-
vestigingen

23.000

Logistieke
Hotspot

10e plek

Maasplassen
Watersport gebied

3.000 ha.

Aantal banen in
de Keyport regio

118.000