Skip to main content

Wereldmerken kiezen Keyport

Philips, ASML, Disney en Google weten de Keyportregio al te vinden. Bekijk hier de verhalen van ondernemers die voor deze klanten werken. De frontrunners, wereldspelers en topwerkgevers uit de regio.

Duurzame bedrijven wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Solarge

Bij Solarge geloven we in de kracht van de zon voor een leefbare aarde. Het gebruik van onze zonnepanelen is een duurzame manier om stroom op te wekken. De zonnepanelen worden geproduceerd met een lage CO2-uitstoot en zijn vrij van PFAS. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar, zodat we alle grondstoffen opnieuw kunnen gebruiken.

Interieurbouwers wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Rijvers

Rijvers is een veelzijdige en professionele toeleverancier voor de interieurbouw, projectinrichting en meubelindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het machinaal bewerken van een breed assortiment aan houten en kunststof plaatmaterialen, waaronder Trespa volkern, spaanplaat, hpl, multiplex, betonplex en mdf.

Kaasverwerkers kiezen Keyport, kiezen Groba

GROBA, gevestigd in Nederweert, is sinds 1977 een pionier in de ontwikkeling en productie van machines voor de kaasverwerkende industrie. GROBA ontwikkelt machines voor het portioneren, snijden, delen, raspen, ontfoliën en ontkorsten van alle soorten kazen. Van stand-alone machines tot volautomatische kaashandlingsystemen. Kortom: Hands-Free Cheese Handling van uw kaas.

Architecten wereldwijd kiezen Keyport kiezen Trespa

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en scientific surface solutions. Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld.

Beeldschermfabrikanten wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Admesy

Admesy is in 2006 opgericht door voormalige Philips-ingenieurs. Aanvankelijk actief in het maken van displaytestoplossingen. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met spectroradiometers, colorimeters, lichtmeters en 2D-beeldapparatuur. Nieuwer, sneller en nauwkeuriger dan alle test- en meetoplossingen ter wereld en gemaakt in de Keyportregio!

Zuivelhandelaren wereldwijd kiezen Keyport kiezen Numidia

De Zuivelproducten van Numidia BV vinden hun weg naar klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. Numidia verzorgt voor hun klanten de logistiek, de administratieve procedures, het risicomanagement, het transport en desgewenst de tijdelijke opslag van goederen. Maar bovenal delen ze hun marktkennis. Numidia volgt de zuivelmarkt 24/7 en staat altijd klaar om te adviseren over de beste aankoopbeslissingen voor standaard zuivelproducten (commodities). Naast het hoofdkantoor in Herten, zijn er kantoren in Dallas (USA), Montevideo (Uruguay) en Singapore.

Attractieparken wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Vekoma

Vekoma Rides is een van de meest toonaangevende en innoverende achtbaanfabrikanten ter wereld. Bij Vekoma ligt de focus op ontwikkeling, productie en installatie van achtbanen en speciale attracties voor thema- en attractieparken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vlodrop en is met 300 werknemers een belangrijke werkgever in de Keyportregio.

Schippers wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Tinnemans

Tinnemans Floating Solutions een innovatief bedrijf met jarenlang vakmanschap, persoonlijke aandacht en optimale service in de scheepsbouw en reparatie ervan, interieurbouw en custom built yachts. Ook de uitstekende geografische ligging in de Keyportregio, aan de Maas en via het sluizencomplex Maasbracht toegankelijk Julianakanaal, is één van Tinnemans belangrijkste troeven.

Consumenten in Europa kiezen Keyport, kiezen Linssen Yachts!

Linssen Yachts bouwt luxe stalen motorjachten in het 9-16 meter segment en is uitgegroeid tot Europees marktleider in de stalen jachtbouw in het segment waterverplaatsers met een superieure kwaliteit. Linssen Yachts bouwt en verkoopt 70 nieuwe jachten per jaar en daarnaast nog 30-35 gebruikte jachten. De productie is bijzonder efficiënt dankzij een ‘lopende band’ principe waarin de jachten door de hallen naar de volgende werkplek schuiven. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1949 was Linssen Yachts de drijvende kracht achter innovatieve vernieuwingen op het gebied van jachtbouw.

Onderwijsinstellingen wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Prowise!

Leren zit in ons hart. Al dertien jaar lang. We zijn een educatief bedrijf tot in onze diepste vezels. Liefst een derde van onze collega’s heeft een achtergrond in het onderwijs. Dagelijks worden scholen bezocht om te luisteren naar bestuurders, leerkrachten en leerlingen. Door deze inzichten sluiten de producten van Prowise voor de volle 100 procent aan op de wensen van leerkrachten, leerlingen, ict’ers en directeuren.

Voedingsmiddelen-
fabrikanten wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Geelen Counterflow

Geelen Counterflow is wereldwijd marktleider in energie-efficiënte tegenstroom drogers en koelers voor de voedingsmiddelen-industrie. De laatste jaren wordt de groei vooral gedreven door de nieuwste generatie warmtepomp drogers. Met duurzaam opgewekte elektriciteit kunnen onze klanten daarmee het gasverbruik en de CO2 voetafdruk van hun grootste energieverbruikers drastisch verlagen.

Philips Hue & Google kiezen Keyport, kiezen Kabisa

Kabisa is een maatwerksoftware bedrijf dat 15 jaar geleden is opgericht in de Keyportregio door twee developers die geloofden in het Agile gedachtegoed. Nu, 15 jaar later, werkt het bedrijf met 80 “Kabisanen” aan projecten voor o.a. Philips Hue, Google & ASML. Kabisa mag steeds meer grote klanten verwelkomen en de samenwerkingen met bestaande klanten worden geïntensiveerd.

Pretparken en tapijtfabrikanten kiezen Keyport, kiezen ETF

Bij ETF Ride Systems ontwikkelen we voertuigen voor de meest geweldige attracties in pretparken. Deze vind je over de hele wereld en ook dichtbij huis (Symbolica in de Efteling). Met ETF Machinefabriek hebben we dezelfde imaginative engineering, maar dan in een totaal andere markt. We ontwerpen en bouwen namelijk verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie.

Keyport, Connecting Tomorrow, Today

Ontdek de Keyportregio

Keyport in cijfers

Aantal bedrijfs-
vestigingen

23.000

Logistieke
Hotspot

10e plek

Maasplassen
Watersport gebied

3.000 ha.

Aantal banen in
de Keyport regio

118.000