Interieurbouwers wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Rijvers

RIJVERS ‘the furnishing touch’

Rijvers is een veelzijdige en professionele toeleverancier voor de interieurbouw, projectinrichting en meubelindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het machinaal bewerken van een breed assortiment aan houten en kunststof plaatmaterialen, waaronder Trespa volkern, spaanplaat, hpl, multiplex, betonplex en mdf. Door een geavanceerd en uitgebreid machinepark zijn bij ons alle machinale bewerkingen mogelijk. Van het verzagen van platen tot het uitvoeren van complexe freesschema’s. Wij leveren maatwerk van enkelstuks tot seriematig. Rijvers levert alle soorten en kleuren plaatmateriaal. Zowel decoratief als constructief. Door 70 jaar vakmanschap en ervaring bewerken wij deze materialen optimaal en laten wij de sterke eigenschappen van ieder materiaal naar voren komen. Van paneel of kast tot een compleet interieurproject. Onze machines werken hoofdzakelijk computergestuurd. Hierdoor produceren wij kwalitatief hoogwaardige producten voor onze klanten. Samenwerken met en betrokkenheid bij de klant en zijn bedrijf vinden wij belangrijk. Met het creëren van waarde voor de klant, creëren we ook waarde voor onszelf en zetten we met elkaar stappen vooruit.

Wij halen niet alleen het beste uit iedere plaat, maar ook uit onze medewerkers.

Bij Rijvers werken medewerkers in verschillende functies. Ons personeelsbestand is divers samengesteld. Ongeacht leeftijd, levensfase, geslacht, herkomst, functierollen: Iedereen is gelijk. Binnen onze platte organisatiestructuur werken CNC-operators, engineers, cad-tekenaars, binnendienstmedewerkers en andere disciplines met elkaar samen. Wij werken zelfsturend en afdelingsoverstijgend. Medewerkers kunnen daarbij elkaars taken overnemen. Eigen verantwoordelijkheid, zelf beslissingen nemen en eigenaarschap worden daarbij gestimuleerd. Zo goed mogelijk maken wij daarbij gebruik van verschillende talenten en vermogens. Naar persoonlijke behoefte kan een training, cursus of opleiding gevolgd worden.

Floreer jij in een familiecultuur met een grote betrokkenheid tussen de medewerkers en waarbij de sfeer informeel is? Ben jij bereid om taken van collega’s over te nemen, spreekt eigen verantwoordelijkheid en zelf beslissingen mogen nemen jou aan? Dan hoor jij bij onze crew die het succes van jezelf en ons bedrijf bepaalt! Stap gerust bij ons binnen in Weert om de mogelijkheden te ontdekken.

Meer informatie over ons vind je op: www.rijversweert.nl

Handige links

Contact

Rijvers b.v.


Princenweg 7
6002 AK Weert
T. +31 495 459000
E. info@rijversweert.nl
I. www.rijversweert.nl


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: