Zuivelhandelaren wereldwijd kiezen Keyport kiezen Numidia

Numidia

De Zuivelproducten van Numidia BV vinden hun weg naar klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. We verzorgen voor onze klanten de logistiek, de administratieve procedures, het risicomanagement, het transport en desgewenst de tijdelijke opslag van goederen. Maar bovenal delen we onze marktkennis. Wij volgen de zuivelmarkt 24/7 en staan ​​altijd klaar om te adviseren over de beste aankoopbeslissingen voor standaard zuivelproducten (commodities). Naast het hoofdkantoor in Herten, zijn er kantoren in Dallas (USA), Montevideo (Uruguay) en Singapore.

Wereldwijde in- en verkoop
De markt voor zuivelproducten is wereldwijd. Afhankelijk van de marktomstandigheden verandert de waardepropositie regelmatig. Om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, kan het product afkomstig zijn uit Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Oceanië of Azië. We staan daarbij ​​in direct contact met de beste zuivelproducenten. We regelen voor hen de wereldwijde marketing van hun producten. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op de optimalisatie van de productiekant. Wij voegen waarde toe (commercieel, logistiek, financieel, (prijs-)risicomanagement, administratief en technisch) voor onze leveranciers en klanten, met wie we een langdurige relatie nastreven.

Onze mensen maken het verschil
Onze mensen maken het verschil: leuke, ambitieuze, internationaal georiënteerde mensen met wie het fijn samenwerken is. Wil je zelf deel uitmaken van ons team, kijk dan naar de openstaande vacatures op: https://numidiadairy.com/our-vacancies/ Numidia is ook dit jaar weer uitgeroepen tot “Great Place To Work”.

Sociaal betrokken en verantwoord
We geven om het milieu en zien het als onze plicht om de ecologische voetafdruk van ons bedrijf te verkleinen. We kijken niet alleen naar ons eigen bedrijf, maar we moedigen ook al onze leveranciers en transporteurs aan om dit samen met ons te realiseren. Numidia is de eerste wereldwijde zuiveltrader die CO2 neutraal werkt (reeds sinds 2019). Met de Numidia Charity Foundation helpen we kansarme kinderen over de wereld. Dat doen we met ons product, met projecten en met geld.

Handige links

Contact

Numidia BV (Head Office)


Boven de Wolfskuil 6
6049 LZ Herten
T. 0475-729 100
E. info@numidia.nl
I. www.numidiadairy.com


Werken in de Keyportregio

Barbarah Destouches
Senior Operations Coordinator bij Numidia

In 2016 ontmoette Barbarah haar partner en in 2018 verhuisde ze naar Nederland. Ze werkt inmiddels 3 jaar bij Numidia, gelegen in de Keyport regio.

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: