Architecten wereldwijd kiezen Keyport kiezen Trespa

Trespa International

Bij Trespa ligt de wereld aan je voeten. Letterlijk, want we zijn actief in wel 11 landen. Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit is gevestigd in Weert. Verder vind je in ons internationale netwerk vertegenwoordigers, lokale distributeurs en R&D-labs van Nemho, verspreid over de hele wereld. En hoewel je internationale collega’s soms ver weg zijn, zijn we wel één team.

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekledingdecoratieve gevels en scientific surface solutions.

Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en markteisen heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften.

Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt: jij wordt door ons gewaardeerd en gezien als een uniek persoon met je eigen achtergrond en normen en waarden.

Werken bij Trespa

Juist door verschillend te zijn, halen we het beste in elkaar naar boven. Trespa biedt een prettige werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en van toegevoegde waarde kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij Trespa. Wist je bijvoorbeeld dat er alleen al in onze hypermoderne R&D-laboratoria meer dan twintig verschillende nationaliteiten werken? Door diversiteit in achtergronden, visies, competenties en ervaring aan te moedigen, kunnen we als organisatie het verschil maken.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Wij komen graag met je in gesprek!
Kijk op: www.careers.trespa.com

T: +31 495 458 358
E: info@trespa.com

Handige links

Contact

Trespa international b.v.


Wetering 20
6002 SM Weert
T. +31 495 458 358
E. info@trespa.com
I. www.trespa.com


Jaren
ervaring

63

Aantal
Medewerkers

700

Actief in
aantal landen

11

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: