“Imaginative engineering” dat verbindt ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems!

ETF

ETF Ride Systems
Bij ETF Ride Systems ontwikkelen we voertuigen voor de meest geweldige attracties in pretparken. Zowel trackbound (met rails) als trackless (zonder rails), in het water, op de grond of hangend in de lucht. Al onze concepten worden op maat gemaakt om feilloos te integreren in het thema van de attractie. We zijn een trotse marktleider in trackless voertuigen. Deze vind je over de hele wereld en ook dichtbij huis (Symbolica in de Efteling).

ETF Machinefabriek
Met ETF Machinefabriek hebben we dezelfde imaginative engineering, maar dan in een totaal andere markt. We ontwerpen en bouwen namelijk verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie. Grote kans dat jouw vloerbedekking in huis of het kunstgras buiten over een machine van ETF is gegaan!

Het beste van beide werelden
Bij ETF werk je voor beide bedrijven en dat maakt je werkt extra leuk. We zijn opgericht in 1951 en inmiddels uitgegroeid tot een gezonde en onafhankelijke organisatie met een gevestigde naam in onze markten. Op onze locatie in Nederweert werken we met zo’n 70 personen en 95% van wat we uitleveren is export (Europa, USA, Midden- en Verre Oosten).

Bij ETF werk je voor beide bedrijven en dat maakt je werkt extra leuk!

Ben jij die (technische) teamspeler die eigenaarschap toont en passie heeft voor z’n vak? Kijk dan op www.werkenbijetf.nl

Meer informatie over ETF vind je op: www.etf.nl

Handige links

Contact

ETF Ride Systems &
ETF Machinefabriek


Randweg Zuid 11
6031 SX Nederweert
T. +31 495 677 000
E. sales@etf.nl
I. www.etf.nl


Jaren
ervaring

70

Aantal
Medewerkers

70

Export
percentage

95

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: