Kaasverwerkers kiezen Keyport, kiezen Groba

GROBA Cheese Processing Expert

GROBA, gevestigd in Nederweert, is sinds 1977 een pionier in de ontwikkeling en productie van machines voor de kaasverwerkende industrie. Ons portfolio bestaat uit machines voor het portioneren, snijden, delen, raspen, ontfoliën en ontkorsten van alle soorten kazen. Van stand-alone machines tot volautomatische kaashandlingsystemen. Kortom: Hands-Free Cheese Handling van uw kaas. Groba beschikt over een wereldwijd netwerk van agenten. Meer dan 80% van onze totale productie wordt wereldwijd geëxporteerd, naar inmiddels meer dan 60 landen.

GROBA is dé Cheese Processing Expert op het gebied van totaaloplossingen die bijdragen aan de verwerking van kaas tot een kwalitatief eindproduct. Onze verkoopprojecten doorlopen o.a. de afdelingen assemblage, constructie, advice & consultancy, engineering, sales en service.

Bij GROBA draait het om mensen, zij maken juist het verschil. Ons succes zit vooral in het samenwerken met collega's én in de toegevoegde waarde die wij SAMEN leveren aan onze klanten.

Wij zijn van origine een familiebedrijf. Dat betekent korte lijnen, informele sfeer en het samen streven naar het beste resultaat. Zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je kunt groeien in een functierol die het beste bij jou past. Verder kunnen er naar persoonlijke behoefte opleidingen, cursussen of trainingen worden gevolgd.

De meeste werknemers zijn afkomstig uit de regio en hun opleidingsachtergrond varieert van MBO, HBO tot WO. Diverse medewerkers zijn na hun stage bij ons komen werken.

Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers die het belangrijk vinden om zowel zelfstandig als samen te werken, zich graag verbonden voelen met werk en behoefte hebben aan een uitdagende baan in een informele en professionele werkomgeving.

Interesse in een uitdagende baan in een innovatief familiebedrijf?

Kijk dan op www.groba.eu/vacatures

Handige links

Contact

Groba B.V.


Mangaanstraat 21
6031 RT Nederweert
T. 0475 565 656
E. info@groba.eu
I. www.groba.eu


Jaren
ervaring

45

Aantal
Medewerkers

50

Export
landen

60

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: