Skip to main content

De naam Keyport zegt het al; de regio neemt in Zuidoost-Nederland een sleutelpositie in dankzij de centrale ligging tussen Zuidoost-Brabant en Zuid-Limburg, tussen België en Duitsland, tussen het Ruhrgebied en de wereldhavens en tussen zeven technische, agrarische en medische campussen. Een centrale regio met een goede bereikbaarheid. Deze is gewaarborgd door uitstekende verbindingen over de weg, via het spoor, over het water en de door de lucht.

Kenmerkend voor Keyport is het kleinschalige en veelzijdige Midden-en Kleinbedrijf (MKB), een belangrijk onderdeel van het Keyport DNA. Dit MKB fungeert als banenmotor van de regio waarbij diverse sectoren van nature sterk vertegenwoordigd zijn. Naast de toonaangevende maakindustrie en agribusiness zijn logistiek, leisure & retail en zorg goed vertegenwoordigd. Omdat het MKB als vliegwiel dient voor de totale economische structuur zet Keyport vol in op het verder versterken van het MKB. Dit doet Keyport met focus op de thema’s innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarktoptimalisatie.

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: