Skip to main content

Voor ondernemers is Keyport een van de topregio’s in Nederland. De groei ligt hier al jaren ver boven het landelijk gemiddelde.

Hoe dat kan? Om te beginnen is de netwerkeconomie in Keyport buitengewoon sterk ontwikkeld. Naast het bedrijfsleven zijn ook het onderwijs en de overheid perfect op elkaar aangesloten. Dát is de grote kracht van Keyport: iedereen onderneemt mee.

Als alles erop gericht is om ondernemerschap te stimuleren, sta je er nooit alleen voor. Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio (Midden-Limburg en Cranendonck) krijg je het voor elkaar. Om nieuwe initiatieven direct op te pakken zijn er voor ondernemers en instanties drie business developers rechtstreeks beschikbaar. Zij weten de weg binnen bedrijven, gemeenten en onderwijsinstellingen en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Met resultaat.

Samen ondernemen? Neem contact op.

Is jouw idee geschikt voor de Keyport regio?

Keyport stimuleert initiatieven en activiteiten met een economisch versterkende werking. Denk dan bijvoorbeeld aan digitalisering, circulariteit, innovatie en het vinden van goed opgeleid personeel.

Neem contact op, pitch je idee en misschien krijg jij binnenkort gerichte ondersteuning of de juiste verbinding. Lees hier de criteria om te weten of jouw idee voldoet aan onze spelregels!

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: