Duurzame bedrijven wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Solarge

Kies jij voor de Keyportregio zoals veel duurzame bedrijven? Kies jij voor Solarge?

Solarge is een innovatieve zonnepanelenfabrikant, die lichtgewicht circulaire zonnepanelen heeft ontwikkeld die in Nederland gemaakt worden. De panelen hebben de kleinste footprint ter wereld en zijn ook volledig circulair. Alle onderdelen kunnen aan het einde van de levensduur van de panelen worden hergebruikt voor het maken van nieuwe panelen. Bovendien is de levensduur zeker zo lang als de reeds bestaande zonnepanelen.

Bij Solarge geloven we in de kracht van de zon voor een leefbare aarde. Het gebruik van onze zonnepanelen is een duurzame manier om stroom op te wekken. De zonnepanelen worden geproduceerd met een lage CO2-uitstoot en zijn vrij van PFAS. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar, zodat we alle grondstoffen opnieuw kunnen gebruiken. We versnellen niet alleen de energietransitie, maar maken hem ook duurzaam.

Lichtgewicht én duurzaam? Onze slimme polymeer-technologie creëert innovatieve zonnepanelen: overal passend, hoge wattpiek-prestaties en makkelijke installatie. Het materiaal is oersterk, 100% circulair en wordt geproduceerd in Nederland. Dit is vooruitgang voor iedereen! Samen met partners en collega’s bouwen we aan duurzame oplossingen en maken we er een succes van.

Voor een duurzame toekomst zijn grensverleggende oplossingen nodig.

Toekomstige generaties hebben recht op schone energie én een mooie toekomst. Wij blijven zoeken naar kansen om hen daarvan te verzekeren. Met onze eigenwijze aanpak, door samen te werken en te blijven innoveren. We creëren schaalbare oplossingen die goed zijn voor onze planeet.

Bij Solarge zoeken we naar getalenteerde individuen die deel willen uitmaken van ons diverse team. Wij streven naar creatieve, innovatieve, en gedreven professionals met een passie voor technologie en de verduurzaming van de samenleving. We verwelkomen mensen met uitdagende ideeën, die het initiatief durven te nemen en bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Ontdek bij Solarge een dynamische werkomgeving waarin jouw talenten en innovatieve denkwijze worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Join ons team en draag bij aan de toekomst van duurzame energie.

https://solarge.com/werken-bij/

careers@solarge.com

Handige links

Contact

Solarge


Marconilaan 8
6003 DD Weert
T. 085 239 1800
E. info@solarge.com
I. solarge.com


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor: