"Door de coachende rol van de docenten maken we enorme stappen in onze vaardigheden op het gebied van: communicatie, ondernemerschap, creatief handelen en zelfsturing.”

Midas van de Winkel (Links)
Abdoellah Ait Brahim
(2de links)

Beleef Je Loopbaan project met 6P Partners BV, consultancy & Coaching uit Montfort

Twee leerlingen van ROER College Schöndeln zijn via project “Beleef Je Loopbaan” in contact gekomen met directeur Remy de Wild van 6P Partners BV. Abdoellah Ait Brahim en Midas van de Winkel zitten in 5 vwo van het Technasium van het ROER College en volgen het vak Onderzoek en Ontwerpen, kortweg O&O. Binnen O&O wordt projectmatig gewerkt aan levensechte bètatechnische opdrachten afkomstig van bedrijven en instanties uit de regio.

Door de coachende houding van de docenten maken de leerlingen enorme stappen op het gebied van vaardigheden, denk aan 21st century skills als communicatief zijn, ondernemend zijn, creatief handelen en zelfsturend de eigen ontwikkeling stimuleren. Door deze skills al op jonge leeftijd goed te ontwikkelen zijn ze beter voorbereid op het hoger en wetenschappelijk onderwijs.

6P Partners BV is gespecialiseerd in het afnemen van psychologische tests binnen organisaties met als doel inzicht te krijgen in het functioneren van de mensen. Door methodisch en doelgericht de juiste mensen, de juiste dingen te laten doen, willen ze met wetenschappelijk verantwoorde zekerheid helpen om organisaties succesvol te maken.

Abdoellah en Midas gaan voor 6P Partners onderzoeken of en hoe artificial intelligence (AI) kan helpen bij het aantonen en verklaren van opvallende of abnormale onderzoeksresultaten. Hierdoor wordt het maken van de rapportages hopelijk minder zwaar en minder tijdrovend. Op dit moment worden alle binnenkomende rapportages van de tests per kandidaat nog door 6P handmatig verwerkt. De leerlingen hopen zo een steentje bij te dragen aan verbeteringen in de bedrijfsvoering van 6P Partners BV, waardoor deze voor de toekomst sterker in de markt kan staan.

De 6 P’s staan voor:

  • PURPOSE – Het juiste doel voor ogen.
  • PEOPLE – De juiste mensen op de juiste plaats.
  • PROCESS – Met de juiste mensen, op de juiste wijze, doelgericht de juiste dingen doen.
  • PERFORMANCE – Met de juiste mensen, en het juiste doel voor ogen, het juiste resultaat verbeteren, bereiken of overtreffen.
  • PLEASURE – Met de juiste mensen intrinsieke arbeidsvreugde en duurzame gezondheid beleven.
  • PARTNERSHIP – Met de juiste mensen, binnen en buiten uw organisatie, afdeling of team, op de juiste wijze duurzaam samenwerken.

Handige links

Contact

Patrick Raemaekers
Projectleider Beleef je Loopbaan


T. 06-241 472 33
E. patrick.raemaekers@keyport.nl


Projecten

De Business Versneller ondernemers
De Business Versneller ondernemers
De Business Versneller zorgt ervoor dat je jouw eigen focus (her)vindt en vanuit eigen kracht innoveert.
Ondernemerschap [p]
Koers
Koers
Werken aan je bedrijf met het oog op de toekomst! Zit jij nog op koers?
Ondernemerschap [p]
Resultaat Gericht Ondernemen
Resultaat Gericht Ondernemen
RGO versterkt het innovatief vermogen van ondernemers en personeel.
Ondernemerschap [p]
MakeTech Platform
MakeTech Platform
Platform waar we samen uitdagingen en kansen afstemmen in de maakindustrie.
Ondernemerschap [p]

Nieuws

Ondernemerschap
25 april 2024

Terugblik Keyport projectleiders bijeenkomst

Op 12 april verzamelde een diverse groep projectleiders zich in Weert voor een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door Keyport. Het doel: elkaar informeren, kennis delen en inspireren voor toekomstige samenwerkingen. Op…
Circulair en duurzaamOndernemerschap
24 april 2024

Gaat jouw agrarisch bedrijf veranderen? Bepaal jouw (nieuwe) koers naar de toekomst

Beste agrarische ondernemers, Ondernemen in Agro en Food is een race op topsnelheid. Ontwikkelingen ín en buiten het agrarisch bedrijf volgen elkaar snel op. Ga je zo door of wil…
Innovatie en digitaliserenOndernemerschap
11 april 2024

Terugblik op Hackathon Gemeente Roerdalen

Vier ambitieuze ideeën, een stagedag voor 3 MBO-studenten bij Gemeente Roerdalen, twee sollicitaties bij Huttopia én het aanbod van de wethouder om in een ‘jongerenpanel’ mee te denken en het…
Ondernemerschap
19 maart 2024

Mooie opkomst bij ontbijtsessie Maasgouw Maritiem

Op 13 maart jl. organiseerde Keyport samen met Linssen Yachts, Tinnemans Floating Solutions en Vissers & Van Dijk B.V. een ontbijtsessie speciaal voor ondernemers in de maritieme sector om kennis…