"Wij willen het groenste recyclebedrijf van Nederland worden."

Stiphout Plastics

Stiphout Plastics

Stiphout Plastics is nog een jong bedrijf. Het is in mei 2015 ontstaan en de fabriek in Montfort is in gebruik genomen in oktober 2015. Stiphout Plastics werkt gebruikte kunststoffen op tot nieuwe grondstof. De kunststoffen die binnenkomen worden verkleind, gewassen, gescheiden en als nieuwe grondstof verpakt.

Op dit moment werken er 10 mensen bij Stiphout Plastics. Dit zijn voornamelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We werken samen met een aantal organisaties uit de regio in de selectieprocedure en begeleiding van ons personeel dat ook allemaal uit de Keyport regio afkomstig is. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken zijn we voornamelijk een loonwerkbedrijf. We werken voor de grotere afvalinzamelaars en –verwerkers in Nederland, maar ook voor een aantal kleinere bedrijven uit de buurt.

Belangrijkste uitdagingen

Sinds januari 2016 de fabriek daadwerkelijk in productie. De belangrijkste uitdagingen de komende 5 jaar zijn het volledig optimaliseren van het verwerkingsproces, het binden van klanten en leveranciers aan het bedrijf en de groeikansen optimaal benutten zodat Stiphout Plastics kan uitbreiden. Wij willen het groenste recyclebedrijf van Nederland worden.

Contact

Stiphout Plastics


Maasbrachterweg 3
6065 NN Montfort
T: 06 21 71 80 89
E: info@stiphoutplastics.com
I. www.stiphoutplastics.com


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Business developers Loes en Renske gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Zij weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Renske Cox

Jouw adviseur voor:

Loes Borger

Jouw adviseur voor: