"Wij zijn de key-speler in de Pan Europese markt en willen dat ook blijven. Kwaliteit en servicelevels zijn belangrijke factoren."

Dimass

Dimass

Dimass is een full service Pan Europees fulfilment bedrijf. Dat houdt in dat internet bestellingen van webshops en marketingacties volledig verwerkt worden van A tot Z. Dimass kan IT-oplossingen, logistieke handling, betalingsafwikkelingen en klantenservice verzorgen. Of andere onderdelen die de opdrachtgever wil uitbesteden. Dimass verzorgt het pakket door geheel Europa dagelijks. We zijn zelfs in staat om ‘next day’ in de Verenigde Staten te dropshippen. Dit alles verzorgen wij voor grotere internationale bedrijven als ook voor kleinere lokale bedrijven.

Speerpunten

De markt voor Dimass is erg dynamisch en verandert voortdurend. Bestaande klanten groeien en de toetreding van nieuwe partners met nieuwe productcategorieën dagen ons voortdurend uit om onze diensten en services te blijven innoveren. Het speelveld wordt dus niet alleen groter door het exporteren naar andere landen maar ook de ontwikkelingen in marktsegmenten. Daarnaast zijn er natuurlijk de partners uit het buitenland die de Europese markt op willen. Dimass profiteert goed van de groeiende markt, wij groeien harder dan de markt met het toetreden van nieuwe partners en segmenten binnen Dimass.

Belangrijkste uitdaging

Wanneer we vijf jaar vooruit kijken wil Dimass een ‘key-speler’ blijven in de Pan Europese fulfilment markt. Daarnaast willen wij de services intensiveren en de mogelijkheden uitbouwen. Kwaliteit en servicelevels zijn de ‘key-pillars’.

Dimass is een echt Keyport bedrijf. Alle dienstverlening en producten die we nodig hebben proberen we zo kort mogelijk bij onze vestigingen af te nemen. Niet alleen om de levertijden en rijafstanden kort te houden maar ook vinden wij het belangrijk dat we in de omgeving met partners samenwerken. Daarnaast profileren we ons als bedrijf in de hotspot voor het Europese fulfilment.

Contact

De Budelse


Meemortel 30
6021 AE Budel
T: 0495 49 80 00
E: info@budelse.nl
I. www.debudelse.nl


Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw business developer voor:

Dyantha Muller

Jouw business developer voor:

Maartje Kessels

Jouw business developer voor:

Renske Cox

Jouw business developer voor: