Skip to main content

In samenwerking met Zuyd Business Studies vindt er weer een Hackathon Employerment Branding plaats (Bekijk hier 2 eerdere Hackathons), waarbij studenten aan de slag gaan met vraagstukken op HR-gebied uit de Keyportregio. Op diverse middelbare scholen in de Keyportregio vinden na de zomervakanties weer Beleef je Loopbaan’-trajecten plaats, waarbij leerlingen aan echte opdrachten van het lokale bedrijfsleven gaan werken in het kader van hun loopbaanoriëntatie en -beleving.

Op 7 oktober gaat de eerste editie van de Dag van de Maakindustrie, editie Onderwijs, plaatsvinden. Naast het succes van De Dag van de Maakindustrie willen een aantal bedrijven ook hun deuren op maandag openen, speciaal voor leerlingen en studenten die zich willen oriënteren op de mogelijkheden en carrièrekansen bij een lokaal maakbedrijf.

Daarnaast gaat Keyport aan de slag met het organiseren van een docententour langs bedrijven om de kracht tussen de vakinhoud en de praktijkmogelijkheden binnen het onderwijs en het bedrijfsleven te versterken.