Skip to main content

Zet je bedrijf in de schijnwerpers
tijdens de Dag van de Maakindustrie

Doe mee met de open bedrijven dag – zondag 1 oktober 2023

De Dag van de Maakindustrie is een open bedrijven dag in samenwerking met Keyport, waarbij de maakindustrie in de Keyport regio (Midden-Limburg en Cranendonck) collectief de deuren open stelt voor het grote publiek, met als resultaat een grotere naamsbekendheid, positiever imago en meer zichtbaarheid als potentiële werkgever.

Publiek

Bezoekers uit de regio, jong en oud, schrijven zich van te voren via een centrale website in zodat deelnemende maakbedrijven precies weten wie er tussen 11.00 en 17.00u op bezoek komen in hun bedrijf. Bezoekers van de open bedrijven dag zijn nieuwsgierig naar wat de bedrijven maken, hoe ze het maken, en welke stage- en carrièremogelijkheden er zijn. De vele duizenden bedrijfsbezoeken werden tijdens eerder georganiseerde open bedrijven dagen door de bezoekers gewaardeerd met gemiddeld een 8,6.

Promotie & deelname

De Dag van de Maakindustrie wordt met een uitgebreide marketingcampagne onder de aandacht gebracht, met reclame op onder andere social media, in lokale en regionale media, reclame langs de weg en huis-aan-huis. Deelnemende bedrijven krijgen daarnaast een marketing- en communicatiepakket om hun deelname uit te dragen en te versterken.

Deelnamebijdrage
Bij een medewerkersbestand van minder dan 25 FT is de deelnamebijdrage € 1495,00, bij 25 – 50 FT  is de deelnamebijdrage € 1995,00, bij meer dan 50 FT is de deelnamebijdrage € 2495,00 (bedragen ex btw).

Informatiefolder: Dag van de Maakindustrie (pdf).

Vragen of deelnemen?
Neem contact op met Boy Haenen, projectleider
E. info@dagvandemaakindustrie.nl
T. 06 – 81 16 58 80

Dag van de Maakindustrie – zondag 1 oktober 2023