Skip to main content

Keyport Meets | Regio in je rugzak is een digitale leer-, voorstel- en ontmoetingsplek in combinatie met een evenement en ontmoetingsdagen. Leerlingen worden geholpen met oriënteren op hun toekomstige werkloopbaan, door ze te laten zien welke kansen deze regio biedt. Elk bedrijf kan een profiel aanmaken. Het is een eerste stap in het binden en boeien van jong talent. Gratis!

“De markt is overspannen, het is steeds moeilijker om aan personeel te komen. Laten we beginnen met het zichtbaar maken van je bedrijf in de regio. Dat is precies de insteek van het Keyport project ‘Regio in je Rugzak’ . Cruciaal voor een gezonde arbeidsmarkt op de lange termijn.”

– Yvonne Paulussen | Director of change Vekoma Rides

Gebruiksvriendelijk

Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en kan door meerdere personen binnen het bedrijf gebruikt worden. Een profiel aanmaken brengt geen kosten met zich mee! Het platform biedt mogelijkheden, maar schept geen verplichtingen. Je kiest als bedrijf waar je een bijdrage wilt doen, het bedrijfsprofiel zorgt ervoor dat je bij alle leerlingen in je eigen regio zichtbaar bent.

Langdurig contact

Het platform biedt de mogelijkheid om duurzame contacten op te bouwen. Je kunt leerlingen blijven volgen tijdens hun gehele schoolloopbaan. Leerlingen nemen de profielen mee als ze aan hun vervolgopleiding beginnen. Zo groeien de resultaten mee met de loopbaan van de leerling en zien zij welke banen er bij hen passen. Zodra zij na hun studie de arbeidsmarkt betreden, zijn ze meteen in beeld. Zo vind jij jouw toekomstig personeel en binden we jong talent aan de regio.

Regio op de kaart!

Een profiel aanmaken is heel eenvoudig. Je vult het antwoordformulier in, dan gaat Regio in je Rugzak voor jou aan de slag. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk op de website en neem contact op met Paul van Lienen.