Skip to main content

We roepen het al een tijdje: Keyport, de ondernemende regio. Geen loze kreet maar een propositie die ergens op gebaseerd is. Deze regio heeft namelijk een hoog aantal ondernemers per hoofd van de bevolking. Opvallend veel slimme, slagvaardige MKB bedrijven, dé motor van onze economie. En die groeit. Hier liggen volop kansen! Voor bedrijven, studenten en werknemers.

Om de kansen van de Keyportregio beter voor het voetlicht te brengen zijn we gestart met de campagne Keyport, dé ondernemende regio. Daar brengen we de toonaangevende bedrijven van onze regio in beeld. Stuk voor stuk succesvolle frontrunners die leveren aan topklanten over de hele wereld. Achtbaanbouwer Vekoma, hightechpartner Admesy en softwarespecialist Kabisa bijten het spits af. Zij geven een kijkje achter de schermen en vertellen over de carrièrekansen die ze bieden.

Ontdek Keyport! Bekijk de campagne pagina.

Tegelijkertijd richten we ons op studenten, de arbeidskracht van de toekomst. We helpen hen bij de juiste studiekeuze, we matchen bij een stage of afstudeerplek en maken ze enthousiast voor een baan bij een bedrijf in de eigen regio. Want carrièrekansen zijn er volop, niet alleen op MBO niveau, ook op HBO en WO niveau. Met het project Kies Keyport brengen we studenten en MKB doelgericht bij elkaar.

Hoe kun jij meedoen?

Om het verhaal over de regio compleet te maken, vertellen we natuurlijk ook iets over wonen, shoppen en recreëren. En over het innovatieve onderwijs en het aantrekkelijke vestigingsklimaat.

  • Heb jij daar nog iets aan toe te voegen? Wil je aanhaken, meedoen, meeliften? Een linkje leggen naar je website? Laat het ons weten!