Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Elke vrijdag – Open Brains Digital

1 november 2021 | 08:30 - 31 januari 2022 | 09:30


Open Brains organiseert een wekelijkse, digitale innovatie- en brainstormsessie waar professionals, bedrijven, startups of studenten de kans krijgen hun innovatieve idee te presenteren aan onze community. Een community met professionals op het gebied van onder andere marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening.

Dé kans voor de pitcher om zijn of haar idee om te toveren tot een businessmodel. Dé kans voor het publiek om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om hun eigen netwerk te vergroten.

Open Brains vindt iedere vrijdagochtend plaats van 8:30 – 9:30

19 novemberHoe bereik je docenten in het basisonderwijs en enthousiasmeer je ze om cultuur in hun klas te krijgen?
Yentl Evers | Theatermaker

Yentl Evers is een theatermaker werkzaam in Noord-Limburg. Afgelopen jaar heeft Yentl een digitaal lespakket ontwikkeld voor docenten om hen te leren hoe ze samen met hun klas een eigen film kunnen ontwikkelen.

Dit concept heeft ze verder ontwikkeld waarbij ze de stap wil maken naar het opbouwen van een platform waarbij docenten gratis digitale theaterlessen (en in de toekomst ook andere cultuur gerelateerde lessen) kunnen vinden. Hierdoor komt er meer cultuur in de klas.

De vraag voor het publiek van Open Brains is: ‘’Hoe bereik je docenten in het basisonderwijs en enthousiasmeer je de docenten om cultuur in hun klas te brengen?’’

Hiervoor heeft Yentl jouw hulp nodig. Ben jij er bij? Brainstorm mee! Inloggen kan via onderstaande knop. Tot dan!

LIVE naar Open Brains Digital

Gegevens

Begin:
1 november | 08:30
Einde:
31 januari 2022 | 09:30
Evenement Categorie:

Organisator

Open Brains
Site:
https://bluehub.nl/case/open-brains/