Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Keyport ondernemersontbijt Gemeente Cranendonck

3 maart 2022 | 08:00 - 10:00

Keyport organiseert in samenwerking met de gemeente Cranendonck en Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) een ontbijtsessie voor ondernemers uit Cranendonck. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema van dit Keyport ondernemersontbijt is innovatie en digitalisering. Deelname is gratis.

Datum: 3 maart 2022
Tijd: 8.00 – 10.00 uur

Locatie
Prowise
Luchthavenweg 1b
6021 PX Budel

Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn te gast bij Prowise. Oprichter Erik Neeskens geeft een inspirerend inkijkje in hun succesverhaal. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Over Prowise
Prowise is een toonaangevend Nederlands EdTech-bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maken we leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 450.000 leerkrachten en leerlingen en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van de oplossingen van Prowise.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Sluit je aan en kom verder!

Vragen of afmelden? Stuur een e-mail naar angely.beekman@keyport.nl

Inschrijven kan hier:

  Naam*

  Bedrijf*

  Email*

  Telefoon*

  Welke ondernemersvraag wil jij graag bespreken?*

  Gegevens

  Datum:
  3 maart 2022
  Tijd:
  08:00 - 10:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisator

  Keyport