Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Keyport ondernemersontbijt Gemeente Roermond

4 maart 2022 | 08:00 - 10:00

Datum: 4 maart 2022
Tijd: 8.00 – 10.00 uur

4 maart 2022 organiseert Keyport in samenwerking met de gemeente Roermond een ontbijtsessie voor ondernemers uit Roermond. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema is: Arbeidsmarkt. Deelname is gratis.

Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn te gast bij Numidia uit de gemeente Roermond. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Sluit je aan en kom verder!
Keyport, de ondernemende regio.

Vragen of afmelden? Stuur een e-mail naar angely.beekman@keyport.nl

Inschrijven kan hier:

  Naam*

  Bedrijf*

  Email*

  Telefoon*

  Welke ondernemersvraag wil jij graag bespreken?*

  Gegevens

  Datum:
  4 maart 2022
  Tijd:
  08:00 - 10:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisator

  Keyport