Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Keyport ondernemersontbijt Gemeente Leudal

9 maart 2022 | 08:00 - 10:30

9 maart 2022 organiseert Keyport in samenwerking met BIZ Ittervoort een ontbijtsessie voor ondernemers uit Leudal. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Deelname is gratis.

Datum: 9 maart 2022
Tijd: 8.00 – 10.30 uur

Locatie
Het Veiligheidsinstituut HEFGRA
Amerikastraat 2
6014 CE Ittervoort

Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn te gast bij Het Veiligheidsinstituut HEFGRA.

Corona-proof experience
De ochtend wordt volledig corona-proof verzorgd, HEFGRA laat zien vanuit het perspectief van een veiligheidsinstituut hoe je verantwoord en veilig toch een goede bijeenkomst kunt organiseren. Directeur Paul Frijns en zijn team geven verder die ochtend een inkijk achter de schermen door middel van een spectaculaire demonstratie en rondleiding. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Programma

 • 08:00 Inloop en settelen met ontbijt
 • 08:15 Start programma, met:
 • Welkomstwoord Wethouder Robert Martens
  – Opening Keyport voorzitter Gé Moonen
  – Presentatie Keyport
  – Pitches Keyport projecten met discussies over thema’s arbeidsmarkt en ondernemerschap
  – Demonstratie en rondleiding HEFRGA
 • 10:30 Einde ondernemersontbijt

Over Het Veiligheidsinstituut HEFGRA
Het Veiligheidsinstituut HEFGRA is in Nederland een toonaangevende, innovatieve opleider op het gebied van veiligheid. In het hele land beschikken zij over diverse eigen opleidingscentra waar zij al hun opleidingen op het gebied van brandpreventie, intern transport en veiligheid met kwaliteit en veel passie geven.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Sluit je aan en kom verder!
Keyport, de ondernemende regio.

Vragen of afmelden? Stuur een e-mail naar angely.beekman@keyport.nl

Inschrijven kan hier:

  Naam*

  Bedrijf*

  Email*

  Telefoon*

  Welke ondernemersvraag wil jij graag bespreken?*

  Gegevens

  Datum:
  9 maart 2022
  Tijd:
  08:00 - 10:30
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisator

  Keyport