Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Keyport ondernemersontbijt Gemeente Weert

11 maart 2022 | 08:00 - 10:00

Op 11 maart 2022 organiseert Keyport in samenwerking met de gemeente Weert en Parkmanagement Weert een ontbijtsessie voor ondernemers uit Weert. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema van dit Keyport ondernemersontbijt is werkgeverschap en digitalisering. Deelname is gratis.

Datum: 11 maart 2022
Tijd: 8.00 – 10.00 uur

Locatie
Kabisa
Marconilaan 8
6003 DD Weert

Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn te gast bij Kabisa. Algemeen directeur Harm de Laat geeft een inspirerend inkijkje in hun succesverhaal. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Over Kabisa
Kabisa is software specialist en combineert diepgaande technische kennis met praktische ervaring in Hightech, Fintech & E-commerce. “Wij geloven in software waar je trots op kunt zijn. Dat bedoelen we in de ruimste zin van het woord. Software waar we zélf trots op zijn, maar vooral ook onze klanten!” Met een multi-disciplinair team maakt en beheert Kabisa bedrijfskritische web- en mobiele applicaties voor klanten als Philips Hue, ASML, Google, Toyota & T-Mobile. Buiten het feit dat het eindresultaat van deze software heel belangrijk is, staan persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans voorop. Kabisa is hiervoor al meerdere keren onderscheiden met diverse ‘Beste Werkgever’ awards.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Medeorganisator ontbijtsessie Weert:

Sluit je aan en kom verder!
Keyport, de ondernemende regio.

Vragen of afmelden? Stuur een e-mail naar angely.beekman@keyport.nl

Inschrijven kan hier:

  Naam Game*

  Naam Kanshebber*

  Email Kanshebber*

  Gegevens

  Datum:
  11 maart 2022
  Tijd:
  08:00 - 10:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisator

  Keyport