Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek DHL Panningen: logistiek en robotica

23 november 2021 | 10:00 - 13:30

Graag nodigt FieldLab Robotics u uit voor een bezoek aan de DHL Global Technology Lighthouse site in Beringe. Op dinsdag 23 november zijn we ’s ochtends te gast bij DHL Supply Chain BeNeLux.


DHL Supply Chain, onderdeel van de DPDHL Group met een omzet van EUR 56,6 miljard, is ’s werelds leidende logistieke dienstverlener. De gepersonaliseerde, geïntegreerde logistieke oplossingen combineren toegevoegde waarde en beheerservices met traditionele uitvoering en distributie om efficiëntie te stimuleren, kwaliteit te verhogen en een concurrentievoordeel te creëren.

Dit bezoek staat in het teken van de uitdagingen op het gebied van robotisering in de logistiek. Hoewel robotisering in de logistiek wellicht voor de hand ligt is, zijn er nog vele uitdagingen. DHL is weliswaar koploper, maar ook bij deze wereldspeler is slechts een beperkt gedeelte van het proces gerobotiseerd.

Dennis Gommans, general manager, deelt graag de ervaringen die hij de afgelopen jaren heeft opgegaan. Do’s and don’ts komen aan de orde in zijn presentatie. En natuurlijk brengen we een bezoek aan het ca. 20 voetbalvelden grote warehouse om alles in de praktijk te zien.

info & inschrijven

Natuurlijk is er tijdens het hele programma meer dan voldoende ruimte voor uitwisseling van kennis en ervaring en interessante ontmoetingen.

Bekijk ook onze andere activiteiten en de kansen die onze community voor u biedt.

Contact Field Lab Robotics
Mr. Saskia van der Laak MMO,
Directeur Field Lab Robotics
Marie Curieweg 16
6045 GH Roermond
+31 (0)6 29064929

Gegevens

Datum:
23 november 2021
Tijd:
10:00 - 13:30
Evenement Categorie:

Organisator

Field Lab Robotics