Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keyport ondernemersontbijt Gemeente Nederweert

5 november 2021 | 08:00 - 10:30

Op 5 november organiseert Keyport in samenwerking met de gemeente Nederweert een ontbijtsessie voor ondernemers uit Nederweert. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema van dit Keyport ondernemersontbijt is innovatie en digitalisering. Deelname is gratis.

Locatie
CortoClinics
Beatrixstraat 31
6031BB Nederweert

Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn te gast bij CortoClinics. Oprichter en orthopeed Dr. Nanne Kort geeft een inspirerend inkijkje in hun succesverhaal. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Over CortoClinics
Op 4 oktober 2021 neemt CortoClinics haar intrek in hun gloednieuwe pand in Nederweert. CortoClinics is het eerste orthopedisch centrum dat zich volledig specialiseert in de behandeling van heup- en knieslijtage. Ze onderscheiden zich met vakkennis, menselijkheid en hoogwaardige technologie. Oprichter Dr. Nanne Kort is een ware autoriteit in de behandeling van heup- en knieartrose. Hij staat in Europa bekend als voorloper in het toepassen van robotisering en digitalisering in de zorg.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Sluit je aan en kom verder!
Keyport, de ondernemende regio.

info & inschrijven

Gegevens

Datum:
5 november 2021
Tijd:
08:00 - 10:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Keyport