Skip to main content

Wil jij de kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf in de regio kenbaar maken? Dat kan op Keyport Meets. Hét nieuwe platform waar bedrijven, studenten en onderwijs elkaar vinden. Doe mee en ontmoet jouw toekomstige medewerker.

Keyport Meets is een digitale leer-, voorstel- en ontmoetingsplek in combinatie met een evenement en ontmoetingsdagen. Projectleider Paul van Lienen: “We helpen leerlingen om zich te oriënteren op hun toekomstige werkloopbaan door ze te laten zien welke kansen deze regio biedt.”

Het hoofddoel van Keyport Meets | Regio in je Rugzak is om leerlingen te helpen doelgericht keuzes te maken. “Een keuze voor een werkloopbaan in de eigen regio. Het traject is persoonlijk en op maat. Aan de hand van een persoonlijk DNA-profiel werken de leerlingen aan hun competenties en vaardigheden. Op het platform worden ze geïnspireerd door het aanbod in de regio. En dat is heel breed en divers. Het bedrijfsleven, onderwijs, vakorganisaties én gemeenten zijn betrokken.”

Regio in je Rugzak
Regio in je Rugzak is een aanpak die past bij deze tijd én bij de doelgroep. Leerlingen gaan als het ware zelf op ontdekkingsreis in de eigen regio. Een rugzak is dan onontbeerlijk. “Wij geven de leerling handige reisspullen mee en laten ze nodige avonturen beleven. Ze slaan herinneringen op, verzamelen souvenirs en ontwikkelen zich op een natuurlijke manier richting de baan die bij ze past. Het is een reis van ervaringen, gesprekken, ontmoetingen en inzichten. Met een rugzak vol kansen uit je eigen regio! De basis voor een goede match en een gezonde arbeidsmarkt in de toekomst!”

Jouw regio, jouw toekomst!
Zet jij de regio mee op de kaart? Laat de kansen binnen het bedrijf zien! Samen dragen we de regio uit bij de medewerker van de toekomst. Een rugzak vol ervaringen is de sleutel naar de toekomst!

Meer weten over het project?
Meld je bij projectleider Paul van Lienen 06-46181084 of mail paulvanlienen@appart.nl

Bekijk hier de projectpagina:
Keyport meets Regio in je rugzak