Skip to main content

Maandag 13 september gaat Keyport Meets | Regio in je Rugzak officieel van start op de middelbare scholen in de regio. Alle leerlingen krijgen de komende weken de voorlichting en trainingen die nodig zijn om aan de slag te gaan met Regio in je Rugzak. Zowel Keyport als de scholen zijn enthousiast.


Foto v.l.n.r. Ruben Hulleman (LVO Weert) Ton Hagelstein (Keyport) Thieu Kikken (SOML) en Ellen Laeven (Citaverde)

Thieu Kikken (bestuursvoorzitter SOML) kijkt uit naar het project: “Regio in je Rugzak laat alle leerlingen van vmbo tot en met vwo op een moderne manier ontdekken welke mooie bedrijven er in de Keyport – gemeenten actief zijn en draagt door goede matches bij aan positieve studie- en loopbaankeuzes én daardoor ook aan behoud van talent voor de regio.”

Ook Ton Hagelstein (programma manager en secretaris bij Keyport) ziet de kansen voor de regio groeien met Regio in je Rugzak: “Keyport Meets | Regio in je Rugzak draagt niet alleen bij aan het zichtbaar maken van de carrièrekansen bij het innovatief MKB in de regio, maar helpt de leerlingen van het VMBO, HAVO en VWO ook bij het oriënteren op hun toekomstige rol als werknemer en het maken van de juiste opleidingskeuze die nodig is om dit te kunnen verwezenlijken. En dit op een manier die 100% aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen.”

Wil je weten wat Keyport Meets | Regio in je Rugzak voor jou kan betekenen?
Bezoek dan nu www.regioinjerugzak.nl of bekijk hieronder de video van Ruben.