Skip to main content

Op zondag 6 oktober is de 2e editie van de Dag van de Maakindustrie in Midden-Limburg en omgeving. Bedrijven openen dan de deuren voor het grote publiek om een positieve impuls te geven aan hun naamsbekendheid en imago en om meer zichtbaar te zijn als potentiële werkgever. Tijdens de 1e editie in oktober 2023 deden 13 bedrijven mee die samen meer dan 4.000 bezoekers mochten verwelkomen. Dit leidde tot veel positieve reacties, een uitstekende bezoekerswaardering voor de maakbedrijven en een aantal nieuwe medewerkers bij de deelnemende bedrijven.

Bedrijven worden weer uitgenodigd om deel te nemen aan de open bedrijven dag die plaatsvindt in een samenwerking met Keyport. Deelnemende productiebedrijven krijgen professionele begeleiding bij de organisatie van de open dag, een uitgebreid promotiepakket en worden ook zelf onderdeel van een grootschalige promotiecampagne in de regio. Bovendien wordt er een online employer branding campagne opgezet die bekostigd wordt door Keyport. Tot slot krijgen de bedrijven na afloop een uitgebreide rapportage met waardevolle feedback vanuit bezoekers en het individuele bereik van de online promotiecampagne.

Dag van de maakindustrie en het onderwijs op 7 oktober.
Voor bedrijven die geïnteresseerde leerlingen willen ontvangen wordt op de maandag 7 oktober een programma georganiseerd samen met de scholen in de regio. Bedrijven die interesse hebben worden begeleid in de opzet van een passend programma voor de leerlingen. De onderwijsorganisaties selecteren en organiseren leerlingen en vervoer en zorgen voor een goede begeleiding.

Om deel te kunnen nemen wordt een bijdrage gevraagd waarbij de mogelijkheid bestaat van een subsidie tot 3.000 euro, die de kosten van de deelname aanzienlijk verlaagd.

Bij vragen of de wens tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met projectleider Boy Haenen. Dat kan via e-mail: info@dagvandemaakindustrie.nl of telefoon: 06 – 81165880.