Skip to main content

Op zoek naar jong talent? Dan nodigen wij je van harte uit voor het online carrière-event: Ontmoet je Toekomst van Zuyd Hogeschool! Dit event vindt plaats van 7 tot en met 11 november.

Ontmoet je Toekomst is het event waar je online kunt speeddaten met studenten van Zuyd. Je maakt kennis met elkaar tijdens een 1-op-1-gesprek en binnen een kwartier besluit je of je verder wilt. Is dat zo, dan maken jij en de student zelf een vervolgafspraak voor de eventuele invulling van een (afstudeer) stage of een baan. Je kunt je tot en met 6 november aanmelden.

Inschrijven: via www.careerservices.zuyd.nl

De opleidingen die dit keer deelnemen tref je hier aan. Als een student belangstelling heeft voor jouw bedrijf, dan boekt hij/zij zelf een speeddate. Voor elke speeldate is steeds 15 minuten gereserveerd, een zgn. tijdslot. Studenten kunnen zich aanmelden van 17 oktober tot en met 24 uur voor het aangeboden tijdslot. Dus ook nog gedurende het event zelf! Zodra een student zich voor jouw bedrijf aanmeldt, ontvang je hierover informatie in je persoonlijke agenda.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Kennis- en Informatiecentrum van Zuyd Hogeschool, via kic@zuyd.nl of via 088-989 30 00.