Skip to main content


Met KOERS – ‘ Krachtig Ondernemerschap En Resultaatgerichte Strategie’ – helpt Keyport ondernemers hun strategie aan te passen aan de veranderende omstandigheden, groei te realiseren én innovatief te blijven. Een bewezen effectief adviestraject tegen aantrekkelijke voorwaarden. Hoe jouw KOERS-traject eruit ziet, dat bepaal je na een kwalitatieve intake.

Er zijn drie opties:

Business Roadmaps: voor bedrijven die hun ambitie willen vertalen in concrete stappen. Deze methode is een doorontwikkeling op het Business Model Canvas, waarbij ondernemers op gedigitaliseerde manier en onder begeleiding van experts geholpen worden bij het opstellen van hun ambitie, roadmap en acties op maximaal 5 A4.

Resultaatgericht Ondernemen (RGO): voor bedrijven die worstelen met (intern) ondernemerschap en zelforganiserend vermogen. De ambitie om te groeien is er, maar ondernemer en/of medewerkers lopen vast in operationele taken en zijn niet altijd met de juiste dingen bezig. RGO helpt bedrijven naar de volgende maturiteitsfase, waarbij medewerkers mede de motor voor groei worden.

Strategisch Innoveren: voor bedrijven die prioriteiten moeten stellen en keuzes moeten maken. De aanpak begint met een terugblik op het verleden. Daarna maak je een foto van de bestaande situatie, je formuleert ambities en vertaalt ze in een concreet actieplan, rekening houdend met de context waarin je werkt.

Meer weten?
Bekijk hier de projectpagina KOERS

Plan je intakegesprek
Maak een afspraak met:

Irene Vervuurt
Buro voor resultaatgericht ondernemen

M. 06 5110 3573
irene@rgoplus.nl
Afspraak maken