Skip to main content

Tijdens een spetterende theateravond in het Munttheater in Weert werd op 24 oktober de winnaar van de vijfde editie van de Weerterlandprijs bekend gemaakt.

De ondernemersprijs werd gewonnen door een van onze Keyport ambassadeurs namelijk Rijvers BV uit Weert. Rijvers is een professionele en veelzijdige toeleverancier voor de internationale meubel- en projectindustrie. Ondernemer Chris Wiermans en zijn vrouw Petra waren zeer blij met de prijs die volgens hun een verdienste is van het hele personeel. “Dit is een grote waardering voor ons hele team en een mooie kans om te laten zien welke mooie bedrijven in het Weerterland aanwezig zijn.”
Om de zichtbaarheid van bedrijven in de Keyport regio te vergroten maakte Keyport een mooie video-impressie van Rijvers.

Drie genomineerden voor de ondernemersprijs
De prijs wordt tweejaarlijks georganiseerd om het lokale ondernemerschap een boost te geven. De Weerterlandprijs bestaat uit de Ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs. Daarnaast kregen drie jonge ondernemers onder de naam de “Weerterland Belofte” de kans om zich op het podium te presenteren.

Voor de ondernemersprijs waren drie ondernemers uit de Keyport regio genomineerd; Leon Coolen en Jan Verhees van Multitube Engineering B.V., Chris Wiermans en Petra Wiermans van Rijvers BV, en Joey en Christianne Sonnemans – Steuten van JCS Partyrent. Stuk voor stuk ondernemers met een inspirerend en succesvol ondernemersverhaal. Juryvoorzitter Bart Wernaart maakte na het uitdragen van het juryverslag onder luid gejuich de winnaar bekend.

Genomineerden voor de Rabobank Verbindingsprijs waren; kleinschalig woonzorghuis Huize te Gaste in Gastel vertegenwoordigd door Rita Lamers, Energiehandelsplatform Pannenweg 2 uit Nederweert, vertegenwoordigd door Wim Schilders en Dealin Green uit Weert, vertegenwoordigd door Stefan Lemmens. Alle drie mooie voorbeelden van succesvol verbinden. Energieplatform Pannenweg 2 mag zich de komende twee jaren de winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs noemen.

Inspirerende theateravond rondom ondernemen
De presentatie van de feestelijke eindmanifestatie was in de bekwame handen van presentatrice Vivian Lataster. Muzikaal entertrainer Richard de Hoop presenteerde zijn kijk op ondernemerschap met een muzikale metafoor en enkele mooie toepasselijke liedjes. De zaal was zichtbaar geboeid door deze inspirerende presentatie. De drie jonge ondernemer beloftes; Bart van Wijhe van Schoner werken, Jur Jansen en Casper Toren van Reuzenpanda en Sjoerd Sijben van Onenine pakten ieder hun plek in de spotlights. Drie krachtige pitches van drie veelbelovende ondernemers. Na afloop van de prijsuitreiking werd de avond feestelijk voortgezet in de Foyer.