Skip to main content

De tussenstand in de zoektocht naar de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (AWVL) 2023 is bekend.

Om jongeren te binden, boeien en te enthousiasmeren voor de regionale arbeidsmarkt wordt voor de achtste  keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd.  Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar doen er een recordaantal van 180 bedrijven mee en is er al meer dan 4.500 keer gestemd.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, 23 januari, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2023’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl worden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en kunnen mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen. Tevens is er een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich ook actief op de radio kunnen promoten.

Limburg is ingedeeld in drie regio’s en er wordt traditioneel onderscheid gemaakt tussen MKB (0-100 medewerkers) en Groot bedrijf (> 100 medewerkers). Op dinsdag 2 maart zijn alle koploperbedrijven in het zonnetje gezet met een lekkere slagroomtaart en vanaf 13 Maart gaan de stembussen weer open. Het bedrijf met de meeste stemmen wint en gaat op dinsdag 18 april met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2023’ aan de haal. De actuele tussenstand met koplopers ziet er, in willekeurige volgorde, als volgt uit.

Maar de strijd is allesbehalve gestreden. Het blijft spannend tot de finale en iedereen kan nog winnen, ook bedrijven die nu nog niet tot de koplopers behoren. Stemmen op een favoriet bedrijf kan weer vanaf 13 Maart via www.aantrekkelijkstewerkgever.nl .

De verkiezing wordt georganiseerd door MeettheYoungsters.nl

Agenda:

  • 13 maart: Begin 2de stemronde
  • 10 april: Einde 2de stemronde
  • 18 april: Finale evenement – Bekendmaking Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bij Beachclub Degreez in Panheel.