Skip to main content

Tijdens het Meet the Youngsters partnerevent bij Beachclub Degreez in Panheel zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2023 bekend gemaakt.

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de achtste keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, half januari, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2023’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl worden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen en/of een peptalk plaatsen. Tevens is er weer een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich ook actief op de radio konden promoten.

Dit jaar hebben er meer dan 180 bedrijven meegedaan en zijn er over de afgelopen 3 edities per jaar meer dan 10.000 unieke stemmen uitgebracht! Tijdens de finale zijn de winnaars KLG Europe (Groot bedrijf) en Personato (MKB) opfeestelijke wijze bekend gemaakt! Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich actief in de kijker hebben gezet bij jong talent! Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:
Regio Noord + Winnaar Limburg: KLG Europe
Regio Midden: Interduct
Regio Zuid: Bufkes

Regiowinnaars categorie MKB:
Regio Noord + Winnaar Limburg: Personato
Regio Midden: Ria Joosten Catering
Regio Zuid: MijnMarketing.com