Skip to main content


Met de campagne ‘Keyport, dé ondernemende regio’ brengen we toonaangevende bedrijven uit onze regio in beeld. Zoals Admesy uit Ittervoort, producent van meetapparatuur voor beeldschermproducenten wereldwijd.

Om de arbeidsmarktkansen van de Keyportregio beter voor het voetlicht te brengen volgen we twee sporen. Allereerst is er de campagne Keyport, dé ondernemende regio. Daar brengen we de toonaangevende bedrijven van onze regio in beeld. Dat zijn wereldspelers, die leveren aan topklanten over de hele wereld. Achtbaanbouwer Vekoma en Hightech frontrunner Admesy bijten het spits af. Zij delen hun verhaal en geven een kijkje achter de schermen op deze website.

Tegelijkertijd richten we ons op studenten, de arbeidskracht van de toekomst. We helpen hen bij de juiste studiekeuze, we matchen bij een stage of afstudeerplek en maken ze enthousiast voor een baan bij een bedrijf in de eigen regio. Want carrièrekansen zijn er volop, ook op HBO en WO niveau.

Met het programma en project: Kies Keyport brengen we studenten en MKB doelgericht bij elkaar. “Naast een online platform waar nu al 10.000 studenten te vinden zijn, werken we met virtual reality, serious gaming en spraakmakende event om gerichte matches te maken. Om je medewerkers vervolgens te binden en te boeien, bieden we een employer branding traject. Speciaal voor het MKB, inclusief programma om je bestaande medewerkers fit te houden voor de uitdaging van toekomst.”

Wil je kennismaken met het platform en in contact komen met studenten?

Maak nu gebruik van het aantrekkelijke introductie-aanbod. Keyport stelt een voucher ter waarde van 1.250 euro ter beschikking. In plaats van 1.500 euro betaal je slechts 250 euro: voor één jaar lang, je eigen bedrijfsprofiel op het platform én rechtstreeks contact met studenten. Voor meer informatie neem je contact op met Keyport adviseur: Renske Cox.

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.