Skip to main content

Start medio maart 2023

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in de Keyport regio? Wil jij kijken of het ondernemerschap iets voor jou is? Dan is dit jouw kans! Exclusief voor alle jongeren uit de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert en Cranendonck.

Info & Aanmelden

Het project bestaat uit drie onderdelen: De StartUp evenings, een aantal ondernemersavonden en een feestelijke Kick-out. In totaal zijn dit ongeveer 7 avonden waarin jij alles krijgt wat je nodig hebt voor het opzetten van jouw eigen onderneming. Het traject volg je samen met 20 andere jongeren uit de regio die dezelfde ambities en dromen hebben als jij. Samen leer je van elkaar en bouw je jouw eerste ondernemersnetwerk op.

StartUp evenings

De twee StartUp avonden staan in het teken van kennismaken en het concretiseren van je bedrijfsidee. Je gaat trainingen krijgen van ervaren ondernemerscoaches die jou de belangrijkste tools en vaardigheden meegeven voor je eigen onderneming. Denk hierbij aan out-of the-box denken, denken in oplossingen, een plan B hebben en uit je comfortzone stappen. Tijdens deze twee avonden is het niet stil zitten en alleen maar luisteren want ondernemen is doen! Je gaat actief bezig en gaat veel mensen ontmoeten. Aan het eind van deze twee avonden zal je merken dat je met de groep al een hechte band vormt en megastappen hebt gezet richting je eigen bedrijf.

Ondernemersavonden

Tijdens de ondernemersavonden ga je onder begeleiding van ons, gastsprekers en bestaande ondernemers leren hoe jij een winstgevend bedrijf opstart. Je krijgt per dag professionele coaching in een onderdeel dat je dient te beheersen om een succesvol bedrijf op te starten. Dit kan natuurlijk lastig zijn en je gaat ongetwijfeld tegen dingen aanlopen. Wij staan altijd voor je klaar voor al je vragen en begeleiden jou waar het nodig is. Het traject wordt afgesloten met een feestelijke ondernemersmarkt. Dit is voor jou de ideale kans om je net gestarte onderneming zichtbaar te maken in de regio Keyport! Onder andere ondernemers, wethouders en pers uit de regio zijn aanwezig.

Meld je aan!

Na dit traject heb jij direct een vliegende start gemaakt als startende ondernemer. Grijp deze unieke kans en klik hier om je aan te melden. ZomerOndernemer Keyport staat open voor alle jongeren van 15 tot 25 jaar die wonen of studeren in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert, of Cranendonck .

Belangrijke data 2022/2023

  • StartUp evenings
    Medio maart 2023
    Meer info volgt!