Skip to main content


Praktijkverhaal Business Roadmaps: Lilian Kelly en haar product LeVi de EHBO-pop

Lilian Kelly: (Citaat uit Linkedin post)

“Het voelde als een Sinterklaascadeau, het telefoontje van Jean Paul Urlings (Business Roadmaps).

Het winnen van de #inspiratieprijs2021 van Het Oranje Kruis verhoogde de aanvragen van mijn product LeVi de EHBO-pop. Vraag genoeg voor nu, hoewel mondjes maat, maar precies genoeg werk voor mij alleen. Alleen ik wil meer, niet perse meer werk, maar meer LeVi op de plaatsen waar dat nodig is. Ik realiseer me dat ik nooit verder zal komen zolang ik aan mijn keukentafel poppen blijf naaien.

Mijn droom is dat LeVi overal beschikbaar is voor praktijk onderwijs. Het is de eerste volwassen stoffen pop wereldwijd die op maat kan worden samengesteld naar behoefte van de klant. Een pop die superlenig is bovendien. De enige pop die echt in de stabiele zijligging kan. Ik wil graag dat iedereen weet heeft van het bestaan van de LeVi-pop. Het kan je zomaar verder helpen bij het onderwijs.

Een redactioneel stuk in het ED Eindhovens Dagblad was voor Jean Paul aanleiding om me te verblijden met een telefoontje. Het cadeautje, de verrassing was er dan eindelijk! Hier had ik kennelijk op gewacht zonder dat ik dat wist: iemand de mij benadert met een helpende hand (zo voelde het). Bovendien met subsidie vanuit Keyport. Samen werken aan het bedrijf in plaats van aan poppen.

De beste stap om te groeien is de stap de bij je past, met de juiste begeleiding. Dit was het juiste moment. Een logische route naar mijn droom. Toeval bestaat niet. Dankjewel Jean Paul Urlings voor je telefoontje en je begeleiding!

Business Roadmaps