Skip to main content

Terugblik Ledenbijeenkomst MTP 14 april j.l.

Op 14 april vond er een zeer geslaagde ledenbijeenkomst plaats van het MakeTech Platform. Tijdens deze bijeenkomst kwamen drie verschillende thema’s aan bod, namelijk Industry 4.0, subsidiemogelijkheden voor ondernemers en de Dag van de Maakindustrie. Jos Dumoulin van ROCKWOOL NL gaf een interessante presentatie over de Industry 4.0-ontwikkelingen binnen het bedrijf. De aanwezige leden werden bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van technologie in de maakindustrie.

Daarnaast werd er door Léon Kleinjans gesproken over de subsidiemogelijkheden voor ondernemers in de Keyport-regio. Voor investeringen vanaf €8.000,- is het raadzaam om subsidieadvies aan te vragen. Leden van het MakeTech Platform kunnen éénmalig gratis gebruikmaken van zijn expertise.

Tot slot gaf Boy Haenen uitleg over de Dag van de Maakindustrie, een initiatief om de maakindustriesector gezamenlijk op de kaart te brengen en de verbinding te leggen met de omgeving. Het doel is om leerlingen, studenten en potentiële werkgevers aan te trekken en te binden.

Deze bijeenkomst was zeer waardevol voor de aanwezige leden van het MakeTech Platform en zeker voor herhaling vatbaar. Houd onze activiteitenkalender voor 2023 in de gaten om bij de volgende bijeenkomst aanwezig te zijn! Meer informatie over het MakeTech Platform is te vinden op www.maketechplatform.nl.

Met vriendelijke groet,
Het MakeTech Platform