Skip to main content

Tijdens het live online event van Meet the Youngsters vanuit Niekée in Roermond zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. Dit jaar was er tevens een extra categorie ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond’, met als winnaars IW-Zuidoost Groot bedrijf) en Appart (MKB).

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de zesde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar met een extra categorie: Aantrekkelijkste Werkgever van Roermond.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, 15 januari, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2021’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen. Tevens was er dit jaar een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich ook actief op de radio konden promoten.

Dit jaar hebben er meer dan 150 bedrijven meegedaan en zijn er meer dan 14.000 unieke stemmen uitgebracht! Tijdens de online finale zijn de winnaars Envida (Groot bedrijf) en Polygarde (MKB), alsmede de winnaars in de gemeente Roermond, IW-Zuidoost (Groot bedrijf)  en Appart (MKB) op in deze tijden gepaste wijze feestelijk bekend gemaakt! Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich actief in de kijker hebben gezet bij jong talent!

Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:
Winnaar/ Regio Noord: De Zorggroep
Regio Midden: Interduct
Regio Zuid: Envida

Regiowinnaars categorie MKB:
Winnaar/Regio Noord: Volantis BV
Regio Midden: Verkoelen Dakspecialisten
Regio Zuid: Polygarde

De verkiezing wordt georganiseerd door MeettheYoungsters.nl in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, en  Land en Tuinbouwbond en Qmusic Limburg.