Skip to main content

22 september jl. bij Kalle en Bakker in Roermond. 10 vooruitstrevende ondernemers in de betonsector gaan met elkaar in gesprek. Over zichtbaarheid en carrièrekansen. Over werven en opleiden van personeel. En over innovatie en circulariteit. Keyport Business Developer Renske Cox bracht ze bij elkaar en leidde de “Connected Learning sessie”.

“De uitkomst was goed!” Renske: “Er kwamen verschillende thema’s op tafel met interessante kansen voor collectiviteit en samenwerking. Dat gaan we in een vervolgsessie concreet maken.”

Wil jij meer informatie?

Andere betonbedrijven kunnen trouwens nog aanhaken.
Gewoon even bellen of mailen!

Renske Cox – Business Developer Keyport
• arbeidsmarkt • opleiden, bijscholen of omscholen • duurzaamheid
M. 06-57587920
Afspraak met Renske

 

Wat gaan we doen?
De betonsector is sterk vertegenwoordigd in deze regio. Hoe houden we deze koppositie vast? En wat zijn de belangrijkste aandachtsgebieden voor de toekomst?

  • We gaan een betoncollectief opzetten. Zodat de sector regionaal meer impact krijgt en we een sterkere gesprekspartner worden voor de overheid. Hiermee werken we direct aan de zichtbaarheid en het imago van de sector. De betonsector heeft zulke mooie banen en carrièrekansen, dat mogen we veel meer laten zien.
  • Na een kennismaking met de CIRCO methodiek, gaan we een CIRCO track starten voor de betonsector in Limburg. In deze 3 daagse track wordt met de hele keten gekeken naar kansen om een circulair concept te ontwikkelen. Meer informatie vind je hier (Flyer).

>> Wil je deelnemen aan een van deze vervolg sessies
>> Jouw bedrijf en medewerkers klaarstomen voor de uitdagingen van morgen?

Meld je dan bij Renske Cox
renske.cox@keyport2020.nl | M. 06-57587920

Connected Learning sessie

Wij brengen ondernemers bij elkaar. We laten frontrunners aan het woord over hun praktijkervaringen, de valkuilen en tips. En bieden concrete handvaten om daarna zelf aan de slag te gaan met de uitdagingen die spelen. Je kunt aansluiten bij bestaande workshops, initiatieven en projecten. Of zelf een vervolgtraject opstarten. Met maatwerk begeleiding en de juiste expertise.