Nieuws
Vind nieuw talent met platform Keyport Meets

Vind nieuw talent met platform Keyport Meets

12 januari 2021
Categorie: Ondernemerschap, Onderwijs

Wil jij de kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf in de regio kenbaar maken? Dat kan op Keyport Meets. Hét nieuwe platform waar bedrijven, studenten en onderwijs elkaar vinden. Doe mee en ontmoet jouw toekomstige medewerker.

Keyport Meets is een digitale leer-, voorstel- en ontmoetingsplek in combinatie met een evenement en ontmoetingsdagen. Projectleider Paul van Lienen: “We helpen leerlingen om zich te oriënteren op hun toekomstige werkloopbaan door ze te laten zien welke kansen deze regio biedt.”

De-regio-in-je-rugzak.jpg


Het hoofddoel van Keyport Meets | Regio in je Rugzak is om leerlingen te helpen doelgericht keuzes te maken. “Een keuze voor een werkloopbaan in de eigen regio. Het traject is persoonlijk en op maat. Aan de hand van een persoonlijk DNA-profiel werken de leerlingen aan hun competenties en vaardigheden. Op het platform worden ze geïnspireerd door het aanbod in de regio. En dat is heel breed en divers. Het bedrijfsleven, onderwijs, vakorganisaties én gemeenten zijn betrokken.”

Regio in je Rugzak
Regio in je Rugzak is een aanpak die past bij deze tijd én bij de doelgroep. Leerlingen gaan als het ware zelf op ontdekkingsreis in de eigen regio. Een rugzak is dan onontbeerlijk. “Wij geven de leerling handige reisspullen mee en laten ze nodige avonturen beleven. Ze slaan herinneringen op, verzamelen souvenirs en ontwikkelen zich op een natuurlijke manier richting de baan die bij ze past. Het is een reis van ervaringen, gesprekken, ontmoetingen en inzichten. Met een rugzak vol kansen uit je eigen regio! De basis voor een goede match en een gezonde arbeidsmarkt in de toekomst!”

Jouw regio, jouw toekomst!

Zet jij de regio mee op de kaart? Laat de kansen binnen het bedrijf zien! Samen dragen we de regio uit bij de medewerker van de toekomst. Een rugzak vol ervaringen is de sleutel naar de toekomst!

Meer weten over het project?
Meld je bij projectleider Paul van Lienen 06-46181084 of mail paulvanlienen@appart.nl

Bekijk hier de projectpagina:

Keyport meets Regio in je rugzak


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

Terug

Magazine-blokjev2.png

MKB-DEAL_blok.jpg

agenda
Agenda

VOL! – Aannemer, aanbesteder of projectontwikkelaar? 3-daagse circulair design track. Start januari 2021

Maakindustrie, Ondernemerschap
19 januari 2021
VOL!! 3-daagse circulair design track. Start januari 2021 Alle plekken zijn gereserveerd. Nog interesse? Neem contact op voor een vervolgsessie!De betonindustrie is een belangrijke leverancier voor de... Lees meer

Samen naar een circulaire agro sector

Agri, Ondernemerschap
3 februari 2021 Aanvang 17:00 Einde 19:00
De agro sector is in Limburg sterk vertegenwoordigd. Veel innovaties vinden hier hun oorsprong. Op initiatief van deze ondernemers zelf, organiseren we een bijeenkomst om samen te brainstormen hoe cir... Lees meer

19-20 Mei Limburg Leads event

Innovatie, Ondernemerschap
19 mei 2021
LET OP: VERPLAATST VAN SEPT 2020 NAAR 19 & 20 MEI 2021 – Op 19 en 20 mei 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét Eure... Lees meer
Bekijk agenda-overzicht
Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de 2 wekelijkse keynote nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt voor de inschrijving een opting-in e-mail die je moet bevestigen.

Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu