Skip to main content

Voor een succesvolle toekomst van je bedrijf moet je blijven innoveren. Voor Keyport is het ondersteunen van ondernemers in innovatie en digitalisering een van de belangrijkste thema’s. We zijn er dan ook om de ondernemer te helpen en delen kennis en kunde om de digitale transformatie en de overgang naar een circulaire economie aan te pakken. Om dit nog een extra boost te geven is Keyport een partnerschap aangegaan met Open Brains en organiseren ze samen een innovatie- en brainstormsessie op de volgende dagen:

  1. Donderdag 27 juni
  2. Donderdag 22 augustus
  3. Donderdag 19 september
  4. Donderdag 17 oktober
  5. Donderdag 14 november

Hoe werkt het?
Ben jij een ondernemer, startend of ervaren, met een geweldige innovatie of vernieuwend idee (concept of product)? Of heb je een uitdaging waarover je graag zou willen sparren met een netwerk van Experts? Meld je dan aan als Innovator en leg je innovatieve idee voor aan onze groep van experts.

Door middel van constructieve feedback en gezamenlijke inspanningen maken de experts jouw idee klaar voor een succesvolle lancering, waardoor jij als innovator een enorme boost krijgt en soms zelfs letterlijk de lancering van je product mogelijk maakt.

Aan de hand van het Business Model Canvas worden ambitieuze ideeën gestructureerd: 10 minuten pitchen en 50 minuten discussie, geleid door een moderator. Zowel voor als na afloop van de sessie, krijg je persoonlijke begeleiding van een innovatie-expert om het beste resultaat te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat de verzamelde input daadwerkelijk wordt gebruikt om jouw idee of innovatie verder te helpen.

Praktische informatie

  • Twee weken van te voren een intake met een van onze innovatie-experts
  • Week na de sessie een opvolgingsgesprek met dezelfde innovatie-expert

Wil je meer weten?

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Dyantha Muller

Jouw adviseur voor: