Skip to main content

Keyport en Zuyd Professional Roermond nodigen je uit:

Kom naar de informatieve, praktijkgerichte sessie op woensdag 19 oktober van 18.00 – 20:30
Je bent welkom in het Business Center Roerpoort, Boven de Wolfskuil 3 in Herten. Gratis!

Aanmelden kan via het inschrijfformulier onder in deze pagina.

Een initiatief van Deeltijd ICT & Techniek, Zuyd Professional Roermond, lectoraat Future Proof Financial én Keyport.

DATA GEDREVEN WERKEN? LAAT JE 19 OKTOBER BIJSPIJKEREN.

De markt is enorm in beweging, ontwikkelingen gaan razendsnel, de toekomst is onvoorspelbaar. Wat betekent dat voor jouw organisatie? Neem jij besluiten op onderbuikgevoel of laat je objectieve data meespelen? Welke data heb je eigenlijk en wat kan je daar allemaal mee? Een ding is zeker: een goed inzicht en slim gebruik van data is van cruciaal belang. Na deze sessie kan jij ermee aan de slag!

Wat gaan we doen?
Op 19 oktober komen diverse praktijkvoorbeelden aan bod. Van de cafetaria op de hoek en de ambachtelijke metaalverwerker tot aan de internationale groothandel en de multinationals van deze wereld. Tegelijkertijd kun je ‘de score’ van jouw eigen organisatie bepalen. Waar sta je nu met jouw bedrijf? Op basis van dat inzicht krijg je praktische handvatten om met je data aan de slag te gaan.

Wat levert het je op?

Tijdens de sessie krijg je concreet antwoord op de volgende vragen:

  1. Waar haal ik mijn data vandaan?
  2. Welke analyses kan ik uitvoeren? Denk aan het voorspellen van prijzen, onderhoud, sales.
  3. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen data analyse, data gedreven werken en AI?
  4. Met welke vier vragen kan ik morgen beginnen? En wat heb ik overmorgen nodig?

Kortom: We nemen je mee in de wereld van data gedreven werken. Je krijgt inzicht, raakt geïnspireerd en kunt de dag erna zelf aan de slag met data gedreven werken. Met actuele kennis en de juiste mindset. En met een grote glimlach en een gezonde dosis motivatie!

De workshop is voor iedereen toegankelijk (van MKB, overheid, dienstverlening tot industrie organisaties en maakindustrie). Er is geen voorkennis nodig.

Over de spreker:

Martijn Zoet :Ondernemer, wetenschapper en spreker. Martijn is lector in het lectoraat Future Proof Financial Zuyd Hogeschool.Naast zijn activiteiten in het onderwijs is Martijn actief als ondernemer en spreker. Vanuit het EDM-Competence Centre ondersteunt en begeleidt Martijn bedrijven, instituten en overheden bij het in kaart brengen van hun uitdagingen en de daarbij benodigde oplossingen. Als spreker geeft Martijn lezingen, die bekend staan om een inspirerende inhoud die op een voor iedereen begrijpbare manier wordt gebracht. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassing op de alledaagse praktijk. Twee voorbeelden hiervan zijn de uitleg van Artificial Intelligence op basis van een kopje koffie en Blockchain op basis van een strandwandeling. Na afloop van een sessie met Martijn keert u altijd huiswaarts met nieuwe ideeën en inspiratie.

De inschrijving is gesloten