Skip to main content

Beste ondernemers en geïnteresseerden,
Keyport nodigt je van harte uit voor een boeiende workshop over circulariteit: “De Tijdmachine”. Ontdek de kansen en uitdagingen die circulariteit met zich meebrengt voor jouw bedrijf.

Stel jezelf eens de vraag: “Wil ik naast succesvol zijn, ook een positieve impact hebben op de wereld om me heen?” Als jouw antwoord ‘ja’ is, dan staan wij klaar om jouw onderneming te begeleiden naar duurzame groei. Circulariteit en energietransitie vormen namelijk de bouwstenen van jouw toekomstige succesverhaal.

In de workshop “De Tijdmachine” nemen we je mee op een reis naar de toekomst van circulair ondernemen. We behandelen actuele vraagstukken en gaan samen de diepte in. Wat als grondstoffen over 10 jaar 5x zo duur zijn? Hoe reageer je op strengere milieunormen? En wat als klanten over 10 jaar kritischer worden op niet-duurzame productie?

Na deze interactieve sessie ga je niet alleen vol inspiratie naar huis, maar heb je ook praktische handvatten om goed voorbereid de toekomst in te gaan. Bovendien biedt de workshop een uitgelezen kans om te netwerken en samen te werken in kleine groepen.

De workshop wordt geleid door Klaske Kruk, oprichter van Circularities en ‘Circular Hero 2021’. Zij deelt haar expertise om circulaire principes in de praktijk te brengen voor overheden en bedrijven. Dit evenement is daarom ideaal voor ondernemers die stappen willen zetten in circulariteit, maar niet precies weten hoe.

Datum: Uitgesteld! Een nieuwe datum volgt.
Tijd: 09.00 – 12.00 uur
Locatie: Oolderhof | Broekstraat 35 | 6049 CJ Herten

We kijken ernaar uit om samen met jou de cirkel van circulair ondernemen te verkennen en te versterken.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven (agenda-item van de workshop).

Samen met jou willen we circulair ondernemen een stap verder brengen!