Skip to main content

Keyport Business Developer Renske Cox vertrekt op 4 november

Foto: © Jan-Paul Kuit

Nog een paar laatste proefritjes en het grote avontuur kan beginnen. Renske Cox (32) en Maarten van Pel (34) rijden vanaf 4 november de Afrikaanse zon tegemoet. Haelen-Kaapstad vice versa. Zo’n 40.000 kilometer, puur elektrisch.

De hele trip staat in het teken van duurzaamheid. Zo maken Renske Cox en Maarten van Pel gebruik van een watersysteem dat rivierwater in de vijftig liter watertank pompt. Dat wordt vervolgens gefilterd en zo kunnen ze duurzaam drinken en douchen. De koelkast, inductiekookplaat en de extra verlichting draaien eveneens op zonne-energie. De stroom wordt opgewekt middels flinterdunne en op maat gemaakte paneeltjes op de motorkap en een dakkoffer. Geslapen wordt in de daktent op de auto. „Wij willen laten zien dat je op een duurzame manier kan leven en reizen, zonder stopcontacten en laadpalen. En vooral dat je daarvoor weinig aan kwaliteit hoeft in te boeten. Als iets leuk is, dan kun je het veel gemakkelijker inpassen in je eigen leven.”

Op 4 november is het officiële vertrek vanaf het kantoor van hoofdsponsor Geelen Counterflow in Haelen. De Afrika-expeditie is te volgen op de website 4x4electric.com.

Dyantha Muller volgt Renske Cox op als Business Developer Keyport.
Kennis maken?

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Dyantha Muller

Business Developer