Skip to main content

Recreatiepark De Leistert doet mee aan het Keyportproject ‘De Verduurzamingskoers’. Tijdens hun eigen seizoenskick-off op 11 juni startten de medewerkers van Recreatiepark de Leistert met de medewerkersbewustwording.  Vanuit ‘De Verduurzamingskoers’ gingen de medewerkers aan de slag met een leuke workshop samen met hun collega’s en waarbij ze zich hebben laten inspireren door de duurzaamheidsexperts.

“Divers, gezellig, leerzaam en inspirerend”. Dat waren de woorden die het meeste opkwamen aan het einde van de sessie. Aandacht geven aan het thema en medewerkers de mogelijkheid bieden op een rijdende, duurzame, trein te springen draagt bij aan medewerkerstevredenheid. Het is duidelijk dat steeds meer mensen graag meer willen doen dan alleen maar geld verdienen. Ze willen trots zijn op wat ze doen, wat het bedrijf doet en wat ze achterlaten.

Zo ook de medewerkers van de Leistert. De vaste medewerkers hebben tijdens deze introductie in twee shifts een game gespeeld die werd afgewisseld met interactieve opdrachten en wat theoretische achtergrondinformatie. Na afloop gingen de deelnemers met heel wat ervaring, kennis en concrete ideeën rijker energiek door naar hun eigen Leistert-barbecue.

Wil jij met jouw bedrijf ook meedoen met De Verduurzamingskoers? Het traject gaat in september 2024 van start en bestaat uit een drietal fasen: de introductie, de duurzaamheidsstrategiecreatie en de implementatie. Enkel deelnemen aan de eerste fase is ook mogelijk. Er is nog plek voor de ronde in september (de volgende ronde daarna start weer in februari 2025).

Meer weten?

Check de projectpagina hier of neem even contact op met Keyport of Mirjam van Laarhoven:
M. 06 – 15 00 84 22