Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hackathon: Wat vinden jongeren van de huidige activiteiten en voorzieningen in Roerdalen?

9 april - 10 april

Beste Keyport relatie/ keport nieuws lezer,

Heeft u een zoon of dochter tussen de 15 en 25 jaar oud en woont u samen in het prachtige Roerdalen? Dan hebben we iets spannends te delen dat van invloed kan zijn op de toekomst van onze gemeente en de ervaringen van onze jongeren.

Op 9 en 10 april 2024 organiseert de Gemeente Roerdalen een inspirerende hackathon, speciaal voor jongeren zoals die van u. We nodigen uw kind uit om deel te nemen en hun waardevolle inzichten te delen over wat er speelt in Roerdalen en hoe we het nog aantrekkelijker kunnen maken voor jongeren.

🚀 Wat staat er te wachten tijdens de hackathon? 🚀
Tijdens deze tweedaagse hackathon worden jongeren uitgedaagd om in teams samen te werken en hun ideeën te presenteren voor de toekomst van Roerdalen. Ze zullen brainstormen, creëren en hun stem laten horen over de huidige activiteiten, voorzieningen en wat er ontbreekt voor jongeren in onze gemeente. De meest innovatieve en impactvolle ideeën worden beloond met prijzen!

💡 Hoe kunnen ze deelnemen? 💡

Het is eenvoudig! Moedig uw zoon of dochter aan om zich in te schrijven via de volgende link: Inschrijfformulier

🌟 Wij rekenen op uw steun en opkomst! 🌟
Samen kunnen we ervoor zorgen dat Roerdalen een plek wordt waar jongeren graag wonen, spelen en groeien. Laten we onze jongeren aanmoedigen om deel te nemen en hun stem te laten horen tijdens de Roerdalen Hackathon 2024!

We kijken uit naar een inspirerend evenement!

Gegevens

Begin:
9 april
Einde:
10 april
Evenement Categorie:

Organisator

Gemeente Roerdalen